Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Eξαιρετικό οικογενειακό κλίμα στην κοπή της πίτας του Εθνικού μας!

 Με απόλυτη επιτυχία  και σε οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε στη Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιά η κοπή της Πίτας του ποδοσφαιρικού τμήματος του Εθνικού μας.



 Προεξάρχοντος του Προέδρου, Αλέξη Αγγελόπουλου, του Προέδρου του Ερασιτέχνη Εθνικού, Αντώνη Πρίντεζη, τον ένα εκ των δύο «ισχυρών» ανδρών των τμημάτων Πόλο, Ζαχαρία Μιχαλόπουλο , φίλων του συλλόγου κ  σύσσωμου του ποδοσφαιρικού τμήματος με μοναδική απουσία τον εορτάζοντα Παυλάκη που είχε υποχρεώσεις στο στρατό, και βεβαίως του Γιάννη Μαντζουράνη, όλοι  οι υπόλοιποι έδωσαν το παρών σε ένα καθαρά «Εθνικό» απόγευμα.
   Τυχεροί στις δύο πίτες που κόπηκαν ήταν εκ μέρους των ποδοσφαιριστών, ο νεαρός Λευτέρης Κατσάρας,ενώ  το ένα φλουρί από το ποδοσφαιρικό τμήμα μοιράστηκαν οι Γιάννης Ωρολογάς και  Βασίλης Τζώρτζης, και το άλλο το πήρε ο προπονητής τερματοφυλάκων  Δημήτρης Διαμάντης.

 Στην ομιλία του  ο κύριος Αγγελόπουλος τόνισε χαρακτηριστικά: 
«Είναι σημαντικό πως όπου και να παίξουμε,μέσα έξω, έχουμε τον κόσμο δίπλα μας. Για εμάς που είμαστε Εθνικοί, όλη αυτή η διαδικασία,όλη η εμπλοκή μας είναι για τη φανέλα και τον κόσμο του Εθνικού.
 Στα αγωνιστικά, χαίρομαι που ακούω όμορφες ιστορίες από το παρελθόν του Εθνικού μας, που είναι ένα κομμάτι από την ουσία αλλά εμείς που είμαστε πιο πρακτικοί σημαίνει ότι οι απαιτήσεις είναι εδώ.. Εχετε τη δυνατότητα να πάτε την ομάδα παραπάνω .
Το ξαναείδα άλλη μία φορά γιατί σε αυτή την περίοδο των μεταγραφών μπήκαμε σε μία διαδικασία όπως όλες οι ομάδες για κάποιες διορθωτικές κινήσεις, παίκτες έφευγαν από άλλες ομάδες και λέγαμε «γιατί να πάρω αυτόν αφού έχω αυτόν;». 
Αυτό σημαίνει ότι σας πιστεύουμε και σας πιστεύουμε πάρα πολύ. Και θέλω να πιστεύω ότι στο τέλος της χρονιάς να έχετε κάνει μία υπέρβαση και να είμαστε όλοι ευτυχισμένοι. .Μακάρι.  
Ξεκινάμε τον Β γύρο κόντρα στον ΟΦΗ, σε ένα παιχνίδι που έχω πεί και σε κάποιους από εσάς, θέλω να το παίξετε για την πάρτη σας. Ο σύλλογος θα είναι εκεί η φανέλα θα είναι εκεί ,εμείς θα είμαστε εκεί ,αλλά θέλω να παίξετε το παιχνίδι με όλη σας την ψυχή για να αποδείξετε ότι είστε η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας και μετά θα δούμε τα υπόλοιπα παιχνίδια.
Από κει και πέρα να ευχηθώ καλή χρονιά και υγεία σε όλους. Να σας υπενθυμίσω  επειδή υπάρχουν και πιτσιρικάδες ότι τα πράγματα είναι δύσκολα. Αλλά θα πρέπει να μας μείνει το χαμόγελο και η χαρά. Εσείς έχετε την ευτυχία κάθε μέρα να περνάτε δύο ώρες της ζωής σας σε προπόνηση , να παίζετε μπάλα ένα παιχνίδι,  γιατί όσο ψυχοφθόρο να είναι  η ήττα η ή νίκη , είναι όμορφο να περνάς δύο ώρες με παιδιά που αγαπάς και σε μία ομάδα που σε σέβεται. Να μην το ξεχνάτε και τέλος θα ήθελα να αγαπάτε όσο πιο πολύ μπορείτε την φανέλα .Να μπει μέσα σας.»

Από την πλευρά τους οι δύο εκ των αρχηγών Ακης Στρατάκης και Βασίλης Βουτσινάς τόνισαν:

Βουτσινάς: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε όλοι εδώ σαν οικογένεια. Θέλω από την πλευρά μου και εκ μέρους των παικτών να ευχαριστήσουμε τον κο Αγγελόπουλο για ότι έχει κάνει για εμάς και την ομάδα και αφού ευχηθώ υγεία και δύναμη για τη νέα χρονιά, να πω ότι θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό μέσα στο γήπεδο»


Στρατάκης: «Για μια ακόμα φορά αποδεικνύεται αυτό που έχουμε πεί. Ότι ο Εθνικός είναι οικογένεια και είναι κάτι διαφορετικό σαν σύλλογος, σαν οντότητα, σαν φανέλα. Χαίρομαι πάρα πολύ που βλέπω ανθρώπους που αγαπάνε τον σύλλογο , αλλά θα ήθελα να πω ότι για τον κο Αγγελόπουλο, ότι δεν συντηρεί απλά μία ομάδα, αλλά  ολόκληρες οικογένειες. Από κει και πέρα αυτό που θέλω να πω είναι  ότι θα κάνουμε τα πάντα για να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας μέσα στο γήπεδο και πραγματικά να δίνουμε την ψυχή μας .

Τελευταίος πήρε το λόγο ο προπονητής Θύμιος Γεωργούλης: «Πρώτα από όλα να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους με υγεία πάνω από όλα .Είναι πραγματικά μία πολύ όμορφη εκδήλωση και κάθε μέρα που περνάει καταλαβαίνω το μεγαλείο αυτού του συλλόγου. Θυμάμαι τα χρόνια που ήταν στην Α Εθνική και πραγματικά  πιστεύω ότι αξίζει να γυρίσει εκεί που ιστορικά ανήκει. Εμείς από την πλευρά μας και εσείς οι παίκτες και απευθύνομαι σε όλους , θα πρέπει να δείχνετε κάθε Κυριακή, δύναμη, δουλειά και μόχθο μέσα στο γήπεδο. Και βέβαια να πω ότι υπολογίζω σε όλους σας .Απο τον μεγαλύτερο σε ηλικία παίκτη που είναι ο Βουτσινάς, μέχρι και τον πιο νέο τον Πίσσα.Καλή χρονιά!

Ακολουθεί Φωτορεπορτάζ από τον Μάνο Χαλδαίο:






About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment