Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Eθνικός-Ιάλυσος 1-0

Τεράστια νίκη,πραγματικό εξάποντο, πέτυχε η ομάδα μας η οποία στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής επικράτησε με 1-0 του Ιάλυσου. Το γκολ πέτυχε ο Μάριος Αργυρίου στο 54.

Ηταν ένα ματς  το οποίο στο πρώτο ημίχρονο στερούταν καλού θεάματος με τον Εθνικό να προσπαθεί να δημιουργήσει φάσεις, αλλά πλήν ενός  σουτ του Στρατάκη στο 36, και ένα πέναλτι που ζήτησαν οι «Κυανόλευκοι» σε χέρι του Σαχίνη δεν υπήρξαν κάποιες άλλες φάσεις, αν και όσο πηγαζίναμε προς το τέλος του ημιχρόνου, ο Εθνικός ήταν καλύτερος.
Στην επανάληψη, ο Ιάλυσος απείλησε με σουτ του Πλύγκα και τον Βουτσινά  να διώχνει σε κόρνερ, ενώ  στο 50, ένα σουτ του Στρατάκη μπλόκαρε ο Λουτριώτης.
Στο 54, ο Εθνικός άνοιξε το σκορ όταν η μπάλα έφτασε στον Τερζή από στημένη φάση μέσα στην περιοχή με τον Λουτριώτη να αποκρούει και  τον Αργυρίου απο κοντά να σκοράρει.
Απο κει και πέρα, ο Μίχος προσπάθησε να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του κάνοντας αρκετές αλλαγές με επιθετικογενείς παίκτες ,στο 66 απείλησε με το σουτ του Λιόση να αποκρούει ο Βουτσινάς  και εν συνεχεία ο Αθανασίου μόνος του, έστειλε τη μπάλα άουτ.
Οι Πειραιώτες, προσπάθησαν να φυλάξουν τα μετόπισθεν και προσπάθησαν να βγουν στην αντεπίθεση  και στο 74 απείλησαν με Αργυρίου  το σουτ του οποίου έφυγε άουτ. Εν συνεχεία το ματς κύλησε χωρίς συγκινήσεις  με τον Ιάλυσο να έχει κατοχή αλλά ανούσια…

ΕΘΝΙΚΟΣ (Γεωργούλης): Βουτσινάς, Στασινός, Παυλάκης, Ματζώρος, Τερζής, Μαρτίνος, Λεωνιδόπουλος, Στρατάκης, Μάναλης, Αργυρίου (83′ Σούφλας), Σουλέλες (74′ Κατίδης)ΙΑΛΥΣΟΣ (Μίχος): Λουτριώτης, Λιόσης, Σαχίνης, Αθανασίου, Φυλακούρης, Ρεκλείτης, Πλύγκος (59′ Φονσέκα), Κόκκινης, Σπάρταλης (59′ Μαθιός), Κοιλιάρας, Χειμωνέττος (68′ Χατζηκοσμάς)

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment