Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Ηττα στην Κρήτη

Την ήττα με 4-0 γνώρισε ο Εθνικός  από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο στο ξεκίνημα του Β γύρου. Αναγκαστική αλλαγή για τον Γερόλυμο,  ο οποίος υπέστη τραυματισμό στην κλείδα και οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για κάκωση στην ωμοπλάτη, ωστόσο ασφαλή είκόν θα υπάρχει απο την Δευτέρα.

Ο ΟΦΗ μπήκε δυνατά στο πρώτο ημίχρονο και είχε δοκάρι με τον Περογαμβράκη στο 10. Από το 20ο λεπτό και μετά, οι Πειραιώτες ισορρόπησαν το παιχνίδι, αλλά δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν φάσεις καθώς η μπάλα δεν έφτανε προς τον Αργυρίου ,που ουσιαστικά ήταν ο φορ της ομάδας.
Οι Κρητικοί είχαν κατοχή μπάλας, αλλά δεν είχαν δημιουργήσει ιδιαίτερα επικίνδυνες φάσεις.  Κάπου εκεί λίγο πριν λήξει το ημίχρονο η ατυχία χτύπησε τους Πειραιώτες, μιας και ο Γερόλυμος νωρίτερα σε μία διεκδίκηση της μπάλας τραυματίστηκε στη κλείδα αλλά το γεγονός ότι ήταν «ζεστός» δεν έβγαλε αμέσως το πρόβλημα κάτι που έγινε λίγα λεπτά αργότερα με αποτέλεσμα στο  ημίχρονο να γίνει αλλαγή.
Ετσι, ο Γεωργούλης, ουσιαστικά αναγκάστηκε να κάνει αλχημεία μεταφέροντας τον Στασινό αριστερά και να βάλει τον Μπένα δεξιά. Ο ΟΦΗ μπήκε πολύ δυνατά στην επανάληψη και σε 10 λεπτά το ματς τελείωσε. Ο Πατηνιώτης, από αριστερά,   βρήκε διαδρόμους και ήταν αυτός που στο 47 έβγαλε τη σέντρα και ο Περογαμβράκης  με κεφαλιά έκανε το 1-0.
Στο 51, ο ίδιος παίκτης, σε μία σύγχυση της άμυνας έκανε το 2-0. Ακολούθησαν δύο ακόμα γκολ ,στο 59 απο τον Μαρτσιάκη και στο 66 από τον Κιάσσο για να διαμορφωθεί το 4-0.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΟΦΗ: Κασμερίδης, Μπολάκης, Πατηνιώτης, Φαζός, Κώτσιος, Πιθαρούλης (49′ λ.τ. Μαρτσάκης), Κιάσσος, Φραγκουλάκης, Κοιλιάρας (76′ Δαμιανάκης), Περογαμβράκης, Σαχινίδης (75′ Κουσίδης).
Εθνικός: Βουτσινάς, Στασινός, Γερολύμος (45′ Μπένας), Μαντζώρος, Τερζής, Μαρτίνος, Λεωνιδόπουλος, Σούφλας, Στρατάκης, Αργυρίου, Σουλελές.  Χρησιμοποιήθηκαν και οι Μάναλης-Κατίδης

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment