Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Aργυρίου: "Πάνω απο όλα η ομάδα"

Στην σπουδαιότητα της νίκης επί του Ιάλυσου αναφέρθηκε ο «χρυσός» σκόρερ του Εθνικού Μάριος Αργυρίου, μιλώντας στο επίσημο σάιτ της ομάδας.


Ο «χρυσός» σκόρερ του Εθνικού, ο οποίος με το δικό του γκολ χάρισε το σπουδαίο τρίποντο σε βάρος του Ιάλυσου, στις δηλώσεις του εστίασε στην αξία του θριάμβου, αλλά και στο ομαδικό πνεύμα και την μαχητικότητα του ίδιου και των συμπαικτών του, ώστε να έρθει η νίκη

«Νιώθω πολύ όμορφα, τόσο για το γκολ, που πέτυχα, όσο πολύ περισσότερο για την νίκη επί του Ιάλυσου. Θέλαμε πολύ τη νίκη και το πάθος, που δείξαμε μας ώθησε σε αυτό το αποτέλεσμα» ήταν η αρχική ατάκα του Μάριου Αργυρίου, για να προσθέσει: 

«Αυτό, που προέχει είναι να κερδίζει η ομάδα. Πρόκειται ανεπιφύλακτα για μία πολύ σημαντική επιτυχία απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, που θα μας δώσει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση να παλέψουμε στη συνέχεια».


Όσον αφορά τον φετινό αντικειμενικό στόχο του Εθνικού, ο Αργυρίου τόνισε: «Ξεκάθαρος στόχος μας είναι να φτάσουμε τον Εθνικό όσο ψηλότερα γίνεται. Θα βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και είμαστε υποχρεωμένοι να τα δίνουμε όλα και να κάνουμε ευτυχισμένο τον κόσμο μας που μας ακολουθεί παντού!

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment