Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Ισοπαλία στο "Ζηρίνειο"

Μάγκικη ισοπαλία για τον Εθνικό στο «Ζηρίνειο» με το τελικό αποτέλεσμα (1-1)  να ήταν αυτό που έκρινε τις προσπάθειες των  22 ποδοσφαιριστών. 


Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο πρώτο δεκάλεπτο δημιούργησαν δύο μεγάλες ευκαιρίες για γκολ. Μόλις στο 1′ ο Γκέζος έπιασε δυνατή κεφαλιά από κοντά, αναγκάζοντας τον Βουτσινά σε μεγάλη απόκρουση, ενώ στο 7′ ο Στασινός απομάκρυνε την μπάλα πάνω στη γραμμή από την κεφαλιά του Χαϊκάλη, αποσοβώντας τον κίνδυνο για την ομάδα του.
Στο 17′ οι Πειραιώτες λίγο έλειψε να πάρουν το προβάδισμα, όταν ο Στρατάκης εκτέλεσε φάουλ και ο Οσμανάι έστειλε την μπάλα με κεφαλιά στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Γουμάγια, στην προσπάθειά του να απομακρύνει.
Τέσσερα λεπτά μετά το σκορ άνοιξε για την Κηφισιά. Ο Καραδέμητρος έκανε ωραία μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, ο Βέρμπης που φάνηκε να καλύπτεται από τον Στασινό βγήκε απέναντι στον Βουτσινά, εκεί απέφυγε για δεύτερη φορά τον ακραίο αμυντικό του Εθνικού και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του αντίπαλου γκολκίπερ για το 1-0.
Στη συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου σταδιακά ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τους γηπεδούχους να κρατούν μακριά από την εστία τους τους παίκτες του Εθνικού.
Στην επανάληψη, μετά και την αναγκαστική αλλαγή του Χαϊκάλη, η Κηφισιά οπισθοχώρησε, δίνοντας χώρο στον Εθνικό, που ανέβηκε .
Στο 74′ ο Παληαρούτας έβγαλε μόνο τον Βέρμπη που βρέθηκε λίγο έξω από τη μικρή περιοχή, πλάσαρε πάνω από τον Bουτσινά, η μπάλα κατέληξε αργά-αργά στο αριστερό κάθετο δοκάρι για να επιστρέψει στην αγκαλιά του κίπερ του Εθνικού.
Στο επόμενο λεπτό ο Εθνικός έφερε στα ίσα το ματς. Ο Στρατάκης εκτέλεσε κόρνερ, ο Τερζής πήδηξε πιο ψηλά από όλους και έπιασε την δυνατή  κεφαλιά, οι αμυντικοί της Κηφισιάς απομάκρυναν πάνω στη γραμμή, όμως στη μικρή περιοχή βρέθηκε ο Σούφλας που με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας την ισοφάριση.
Στο 89, οι "Κυανόλευκοι" θα μπρούσαν να είχαν κάνει και το 1-2 αν σε μία αντεπίθεση ο Κατίδης ήταν λίγο ποιο προσεκτικός. 
ΚΗΦΙΣΙΑ (Δημήτρης Παπασπύρου): Γουμάγιας, Γκίκας, Έσλερ, Οσμανάι, Μουσταφίδης, Γεωργίου, Παληαρούτας, Καραδέμητρος, Βέρμπης, Γκέζος, Χαϊκάλης (46′ λ. τρ. Παναγιωτόπουλος)
ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Θύμιος Γεωργούλης): Βουτσινάς, Στασινός, Γερόλυμος, Μαντζώρος, Τερζής, Λεωνιδόπουλος, Παυλάκης (43′ Σούφλας), Ντάλλας (62′ Αργυρίου), Μάναλης, Στρατάκης, Σουλελές (85′ Κατίδης).


About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment