Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

To "ευχαριστώ" του Ντάλλα

Ο Αλέξης Ντάλλας αποτελεί ένα σημαντικό γρανάζι  στην ομάδα του Εθνικού. Ο  έμπειρος μέσος, πάντως, στάθηκε άτυχος  μιας και στο 30 ολεπτό του αγώνα με τον Ηλυσιακό
,τραυματίστηκε και η καρδιά όλων πήγε στην Κούλουρη, αφού έπεσε πολύ άσχημα στο έδαφος, ευτυχώς όμως δεν ήταν κάτι σοβαρό.  Ο Ντάλλας, μέσω του Εθνικός  tv ,θέλησε να ευχαριστήσει την οικογένεια του Εθνικού και όχι μόνο για το ενδιαφέρον, ενώ μίλησε και για τις εντυπώσεις του όσον αφορά στον σύλλογο.
Για το πώς αισθάνεται μετά τον τραυματισμό του: Αισθάνομαι μία χαρά . Ευχαριστώ τον κόσμο για το ενδιαφέρον . Εχω ξεκινήσει τρέξιμο και σήμερα θα μπω 100%. Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή φοβήθηκα αλλά τέλος καλό όλα καλά.

Για τη μέχρι τώρα παρουσία της ομάδας : Η ομάδα δουλεύει πολύ καλά στις προπονήσεις .και αυτό φαίνεται στους αγώνες. Δεν έχουμε πάρει τα αποτελέσματα ,αλλά σιγά - σιγά θα έρθουν τα αποτελέσματα γιατί έχουμε καλούς παίκτες και παίζουμε καλό ποδόσφαιρο.


Για το πώς ζεί ο ίδιος την ομάδα: Είναι ένα πολύ  καλό και οργανωμένο σωματείο σωματείο ,καλή ομάδα με καλή διοίκηση, καλό προπονητή και καλούς παίκτες. Γενικά, τα έχει όλα.  

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment