Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Mάναλης: «Είμαστε πεισμωμένοι»(Video)

Ο Γιώργος Μάναλης αποτελεί ένα από τους παίκτες –κλειδιά για την ομάδα του Εθνικού. Η φετινή σεζόν τον έχει βρει πιο βελτιωμένο και  πιο…σοφό από την περσινή πρώτη σεζόν και ο ίδιος θέλει να πετύχει ακόμα περισσότερα πράγματα με την ομάδα. Στο παιχνίδι με τον Φωστήρα μπήκε αλλαγή και βοήθησε στο να «ξυπνήσει» η ομάδα  και στις δηλώσεις που έκανε στο Εθνικός tv για το παιχνίδι της Βάρης,έκανε λόγο για πείσμα των παικτών η ομάδα να επανέλθει στις νίκες ,τονίζοντας πως το ματς του Ταύρου και όλα όσα έγιναν είναι παρελθόν. Δείτε το βίντεο πατώντας εδώ



Αναλυτικά ο 20 χρονος επιθετικός μίλησε για :


Το παιχνίδι με τον Αστέρα

Δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία καλή ομάδα. Πήραν θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον ΟΦΗ και έχουν ανεβασμένη  ψυχολογία σίγουρα. Εμείς έχουμε στόχο τη νίκη  που θα μας   βοηθήσει να ανέβουμε βαθμολογικά και  ψυχολογικά, μιας και  δεν έχουμε κερδίσει μακριά από την  έδρα μας . Είμαστε πεισμωμένοι όλοι ,ξέρουμε ότι η κατάσταση είναι δύσκολη ,αλλά θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη.

Για όλα όσα έγιναν στον Ταύρο

Παίζουμε ποδόσφαιρο. Τέτοια πράγματα συμβαίνουν πολλές φορές αλλά εμείς έχουμε σταματήσει να σκεφτόμαστε το προηγούμενο παιχνίδι, έχουμε κοιτάξει μπροστά όλοι και έχουμε μόνο τη Βάρη στο μυαλό μας και να κερδίσουμε την Κυριακή.


Για το τι φταίει για τα άσχημα εκτός έδρας αποτελέσματα:
Είναι η τύχη πολλές φορές, η  ψυχολογία ,είναι πολλά πράγματα.  Δεν αξίζαμε την ήττα στον Φωστήρα, πιστεύω  και θεωρώ ότι μπορούσαμε να παίξουμε και καλύτερα ,αλλά η ισοπαλία ήταν ένα αποτέλεσμα που δικαιούμασταν, οι συγκυρίες και οι καταστάσεις δεν  μας  ωφέλησαν ,ωστόσο δεν πρέπει να κοιτάμε πίσω, αλλά το ματς της Κυριακής για να πάρουμε τη νίκη.

Για το πώς αισθάνεται ο ίδιος:

Αισθάνομαι καλά. Θέλω να βελτιωθώ για να βοηθήσω την ομάδα ακόμα πιο πολύ και να πετύχουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε.  



About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment