Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Νίκη ουσίας

Παίζοντας ουσιαστικά, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, ο Εθνικός επικράτησε με 3-1 του Αλίμου ,χάρις στα γκολ των Μαντζώρου(23), Παυλάκη(35), Αλημπάς(72) .
Μείωσαν οι φιλοξενούμενοι με τον Xρήστου στο 74. Ο Εθνικός ξεκίνησε  δυνατά και στο 23ο λεπτό,  απο φάουλ του Στρατάκη , ο Μάναλης με κολλημένο τον Πέττα μέσα στην περιοχή,έπισε κεφαλιά προς τα πίσω  ,ο κίπερ του Αλίμου έκανε κακή έξοδο και  ο εορτάζων Μαντζώρος απο κοντά,έκανε το 1-0... Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με δοκάρι του Σάμιου ,αλλά στο 35, οι Πειραιώτες πήραν προβάδισμα δύο γκολ, με ωραίο διαγώνιο σουτ του Παυλάκη.  Λίγα λεπτά νωρίτερα, ο Αργυρίου είχε γίνει αναγκαστική αλλαγή λόγω τραυματισμού του Αργυρίου απο μαρκάρισμα αντιπάλου.
Στην επανάληψη, ο  ρυθμός έπεσε ,αλλά ο Παυλάκης έχασε διπλή ευκαιρία, πρώτα με δοκάρι και τον ίδιο παίκτη να στέλνει στην επαναφορά τη μπάλα άουτ.
 Στο 72, ο Αλημπάς με όμορφη εκτέλεση φάουλ έκανε το 3-0, για να μειώσουν  οι φιλοξενούμενοι με τον Πιπερά δύο λεπτά αργότερα.

Εθνικός:Βουτσινάς,Στασινός,Γερόλυμος,Μαντζώρος,Στρατάκης,Μαρτίνος,Μάναλης,Σούφλας, Αργυρίου(29 Σουλελές),Αλημπάς(82 Μπένα),Παυλάκης(64 Ηλιόπουλος)

Aλιμος:  Αμουτζάκης, Κόπελας, Γοργάκης,Πέττας, Σαμιώτης, Κατσαδούρος, Χακράμα(46 Χρήστου),Καραγιάννης, ,Καζάντζης,Σάμιος(73Πιπεράς) ,Κάλφας(65 Πιπεράς)


About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment