Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Hττα στα Ζωνιανά(Video)

Την πρώτη του ήττα γνώρισε ο Εθνικός στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με σκορ 2-1 από τον Ερμή Ζωνιανών. Καλύτεροι στις λεπτομέρειες οι γηπεδούχοι, άξιζαν οι Πειραιώτες κάτι παραπάνω.(Φωτό Grandsport.gr)
Δείτε το βίντεο με τις καλύτερες φάσεις πατώντας εδώ

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Δ. Πλουσή στο 17ο λεπτό και το σκορ παρέμεινε μέχρι το ημίχρονο 1-0, στο 67′ ο Β. Πλουσής έκανε το 2-0 και ο Σούφλας μείωσε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 72′ σε 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ.
Aναλυτικά:
Οι  γηπεδούχοι έχοντας κατοχή μπάλας, μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι,χωρίς όμως να πιέσουν ιδιαίτερα και  τελικά στο 17, απο κόρνερ του Μπεκατώρου, ο Δομήνικος Πλουσής με κεφαλιά έκανε το 1-0.
Στο 32, οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι σε σούτ του Στάθογλου, με τους Πειραιώτες να απαντούν με δοκάρι του Στρατάκη,,ένα σούτ του Σουλελέ που μπλόκαρε ο αντίπαλος κίπερ και ένα διαγώνιο σουτ του Αργυρίου που έφυγε άουτ.
Στο 48, ύστερα από κόρνερ του Αλημπάς, ο Σούφλας έκανε κεφαλιά μέσα  απο την περιοχή και ο Ανδρεαδάκης έδιωξε με υπερένταση.
17 λεπτά αργότερα, ο Βουτσινάς έδιωξε υπέροχα σούτ του Κατσικοκέρη  ,ενώ μέσα σε δύο λεπτά οι Κρητικοί απείλησαν με σούτ  των Μπεκατώρου («έγλειψε» το δοκάρι) και Ταβαλδωράκη (άουτ).
Ωστόσο, οι γηπεδούχοι  στάθηκαν τυχεροί στο 71, όταν το σουτ του Βασίλη Πλουσή που μπήκε αλλαγή βρήκε στόχο, ενώ ο Εθνικός αντέδρασε αμέσως όταν ο Ρουμπάκης έκανε πέναλτι στον Αλημπάς  ,με τον παίκτη του Ερμή να αποβάλλεται  με απευθείας κόκκινη και τον Σούφλα να ευστοχεί. Εν συνεχεία οι Κρητικοί κλείστηκαν ,αλλά ο Εθνικός δεν μπόρεσε να σκοράρει και κάπως έτσι το μάτς έκλεισε στο 2-1.
Ερμής Ζ.: Ανδρεαδάκης, Κορτσινίδης, Ρουμπάκης, Ανυφαντάκης, Ταβλαδωράκης, Τζανής, Μπαστάνης (60′ Πλουσής B.), Στάθογλου, Κατσικοκέρης (90′ Στρατήγης), Δ. Πλουσής, Μπεκατώρος (85′ Σκουτέλης)
Εθνικός Π.: Βουτσινάς, Στασινός, Παυλάκης, Στρατάκης (75′ Μητρόπουλος), Τερζής (46′ Μακρής), Μαρτίνος, Μάναλης (46′ Λεωνιδόπουλος), Σούφλας, Αργυρίου, Αλημπάς, Σουλελές.

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment