Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Δηλώσεις Γεωργούλη-Αλημπάς για Ερμή Ζωνιανών (Βίντεο)

 Η νίκη επί του ΟΦΗ πέρασε, η ομάδα βρίσκεται στην προετοιμασία της για το παιχνίδι της Κυριακής (16:00, Ζωνιανά) με τον Ερμή και όπως τόνισαν στις δηλώσεις τους στο Εθνικός TV τόσο ο προπονητής της ομάδας μας Θύμιος Γεωργούλης αλλά και ένας εκ των αρχηγών της ομάδα ο Γιασίν Αλημπάς ο αγώνας θέλει προσοχή γιατί ο αντίπαλος είναι πολύ καλός.


Αναλυτικά όσα δήλωσαν

Θύμιος Γεωργούλης

Πως βλέπει το παιχνίδι με τον ΟΦΗ αρκετές μέρες μετά, και πως αυτό με τον Ερμή:
«Το παιχνίδι αυτό ανήκει στο παρελθόν. Έχουμε σταματήσει να το σκεφτόμαστε από την Δευτέρα. Έχουμε μπροστά μας μια ομάδα η οποία είναι νεοφώτιστη, είναι η δεύτερη της απόπειρα στην Γ’ Εθνική, έχει ενθουσιασμό, έχει αρκετά καλή και γερή έδρα, την εκμεταλλεύεται, έχει καλούς παίχτες. Για εμάς ο αγώνας είναι SOS. Θα πρέπει να συνεχίσουμε μια καλή προσπάθεια που κάναμε στον αγώνα με τον ΟΦΗ, πρέπει να συνεχίσουμε μια πορεία που έχουμε βάλει στο μυαλό μας. Είναι απαραίτητο να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε μία ομάδα η οποίο έχει δείξει μόνο καλά στοιχεία στα φιλικά και στο παιχνίδι με τον Φωστήρα ηττήθηκε δύσκολα από μία στημένη φάση. Θέλει αρκετή προσοχή το παιχνίδι.»

Ο Εθνικός έδειξε μια πιο βελτιωμένη εμφάνιση σε σχέση με τα φιλικά, υπάρχουν ακόμα μεγαλύτερα μέτρα βελτίωσης;

«Πιστεύω ότι κάθε μέρα που περνάει προσθέτουν και κάτι. Ευελπιστώ να έχουν την ίδια διάθεση οι ποδοσφαιριστές μου γιατί δεν έχω το παραμικρό παράπονο. Δουλεύουνε καλά, δουλεύουν σωστά, δουλεύουν σκληρά, έχουν την συνείδηση ότι πρέπει να κάνουν κάτι περισσότερο φέτος και ευελπιστώ σε μία καλύτερη συνέχεια.»

Πως είναι να κρατάς συγκεντρωμένους τους παίχτες ύστερα από μία νίκη κόντρα σε μια ιστορική ομάδα ο ΟΦΗ ή ο Εθνικός;
«Είναι δύσκολο. Όχι μόνο για εμάς αλλά για όλες τις ομάδες ύστερα από μια πολύ καλή εμφάνιση υπάρχει ο κίνδυνος να πιστέψει ότι θα επαναληφτεί το ίδιο χωρίς μεγάλη προσπάθεια. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να είμαστε πάντα υποψιασμένοι και σε επιφυλακή σε κάθε παιχνίδι.»

Υπάρχει κάτι που μπορούμε να ξεχωρίσουμε για τον Ερμή Ζωνιανών;
«Έχει πολύ καλούς παίχτες, που ξέρουν την κατηγορία, υπάρχει ο Κατσικοκέρης που έχει περάσει και από την ΑΕΚ, ο Ταβλαδωράκης, τον οποίο είχα στην Ηλιούπολη και γνωρίζω προσωπικά, είναι παίχτης κατηγόριας, προπονητή, ομάδας. Είναι ο Σκουτέλης, ο Μπεκατώρος, στα χαφ ο Σταθόγλου και ο Πλουσής, ο Μπαστάνης ένα καλό «δεκάρι», ο Τζανής ο στόπερ ο οποίος έχει γυρίσει από πολλές ομάδες στην Β’ εθνική, είναι ο Ανυφαντάκης,  ο τερματοφύλακας ο Καρακούτσης, έχουν πολύ καλό υλικό τα Ζωνιανά, έχει πολύ καλό προπονητή, ο οποίος ξέρει την κατηγορία, τον κύριο Παπαματθαιάκη. Όλα συνηγορούν ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς.»

Γιασίν Αλημπάς

Κοντά μας είανι ο πολυτιμότερος παίχτης της αναμέτρησης με τον ΟΦΗ, ο Γιασίν Αλημπάς, ο οποίος ήταν μεταξύ άλλων εκ των κορυφαίων. Γιασίν συγχαρητήρια.
«Ευχαριστώ! Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, σε όλη την ομάδα.»

Πρεμιέρα με το δεξί κόντρα σε έναν δύσκολο αντίπαλο όπως είναι ο ΟΦΗ:
«Σίγουρα. Ο ΟΦΗ όπως και να παρουσιάστηκε δεν παύει να είναι ο ΟΦΗ, είναι πάρα πολύ δυνατή ομάδα. Πιστεύω τα παιδιά επηρεάστηκαν και από τον χλοοτάπητα που είναι λίγο περίεργο αλλά όλοι σε αυτό το γήπεδο παίζαμε. Πιστεύω ότι ήταν μια νίκη δυνατή για την συνέχεια, θα μας βοηθήσει ψυχολογικά αλλά δεν παύει να είναι μόνο 3 πόντοι. Δεν κάναμε τίποτα παραπάνω. Τώρα έχουμε πάλι ένα δύσκολο παιχνίδι στα Ζωνιανά. Έχω παίξει στο γήπεδο αυτό, είναι πολύ αξιόλογη η ομάδα, ακόμη πιο δυνατή από την χρονιά που είχα παίξει, πρέπει να φανούμε εξίσου δυνατοί. Ξέρουμε τα σημεία τους, ξέρουμε και τα δικά μας, είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα, θα παρουσιαστούμε δυνατοί, να μην αμφιβάλει κανείς γι’ αυτό. Δεν έχουμε κάποιον άλλον στόχο, εμείς κοιτάμε το πρωτάθλημα παιχνίδι με παιχνίδι και στο τέλος θα δούμε.»

Η περιγραφή του γκολ του από τον ίδιο:
«Το γκολ πιο πολύ ήταν ένστικτο. Το συζητάγαμε πριν εκτελέσει το φάουλ ο Άκης, επειδή ήταν και τελευταία φάση του ημιχρόνου, του είπα να μείνει πίσω, να μην το χτυπήσει για να μην γίνει κάποια κόντρα ή γιατί ο ρέφερι είχε πει ότι θα σφυρίξει την λήξη μετά την εκτέλεση, ο Γκότσης μας το έλεγε όλη την εβδομάδα, είχε δει όνειρο να εκτελεί ο Άκης και να βάζω εγώ γκολ. Στην εκτέλεση υπήρχε τεράστιο κενό πίσω από τον πρώτο παίκτη της άμυνας, είδα τον κενό αυτό και όντως η μπάλα ήρθε εκεί και ήμουν τυχερός.»

Ο Εθνικός ήταν διαφορετικός σε σχέση με τα φιλικά. Τι άλλαξε;
«Τα φιλικά είναι για να βρούμε πατήματα, να γινόμαστε ομάδα, μην ξεχνάμε ότι είμαστε 8-9 παιδιά καινούργιοι στην ομάδα, αλλά γνωρίζουμε την κατηγορία, αρκετοί από εμάς έχουν την κατάλληλη εμπειρία και ξέρουν τι θα κάνουν στα παιχνίδια.»

Σε αυτό το προσωπικό σου restart νιώθεις ότι θέλεις να δώσεις το κάτι παραπάνω ώστε κι η ομάδα να φτάσει εκεί που ανήκει;

«Το είπα και την πρώτη μέρα, ευχαρίστησα τον Πρόεδρο που μου έδωσε την ευκαιρία να ενταχθώ στην οικογένεια του Εθνικού, που την αγαπώ, θεωρώ ότι είμαι πιο ώριμος πλέον, ξέρω τι θέλω, όπως και όλη ομάδα, μέσα στο γήπεδο. Δεν βάζουμε κάποιο στόχο, είμαστε καλή ομάδα, θέλουμε να το δείχνουμε κάθε Κυριακή και παιχνίδι με παιχνίδι πιστεύω έχει να δώσει ακόμα παραπάνω η ομάδα.»

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment