Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Γεωργούλης:"Ολα τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα"(Video)

To παιχνίδι της πρεμιέρας για τον 4ο όμιλο της Γ Εθνικής με τον ΟΦΗ πλησιάζει και στο "κυανόλευκο" στρατόπεδο άπαντες δηλώνουν έτοιμοι. Ο προπονητής της ομάδας, Θύμιος Γεωργούλης και ο άσος της ομάδας μας Ακης Στρατάκης μίλησαν στην εκπομπή του Εθνικός tv, «Εθνικός inside» και ανέλυσαν τα δεδομένα της αναμέτρησης.  


Η χρονιά ξεκινάει στα δύσκολα κόντρα στον ΟΦΗ στην πρεμιέρα. Εξακολουθείς να έχεις την άποψη ότι κάποια στιγμή θα παίζαμε με τον ΟΦΗ αργά ή γρήγορα;

Νομίζω ότι δεν είναι μόνο ο ΟΦΗ δύσκολη ομάδα, όλες είναι δύσκολες ομάδες, έχουνε καλές ομάδες, έχουν δουλέψει. Δε βλέπω μεγάλες διαφορές, υπάρχουν 16 ομάδες άκρως ανταγωνιστικές. Άλλοι περισσότερο, άλλοι λιγότερο. Πολλά παιχνίδια θα είναι δύσκολα. Εμείς θα επικεντρωθούμε στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, θα επικεντρωθούμε μετά για το επόμενο και κάθε βδομάδα θα κοιτάμε το παιχνίδι που μας έρχεται. Δεν έχουμε στόχους μακροχρόνιους διότι θα χάσουμε την ουσία. Η ουσία τώρα είναι το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, έχουμε επικεντρωθεί πολύ καιρό σε αυτό το παιχνίδι, πιστεύω ότι έχουμε κάνει αρκετά καλή προετοιμασία, ότι έχουμε δουλέψει όλα αυτά τα στοιχεία που πρέπει να δουλέψουμε και θεωρώ ότι έχουμε μεγάλη τύχη για αυτό το παιχνίδι.

Η νίκη απέναντι στον ΟΦΗ θα ανεβάσει την ψυχολογία;
Σίγουρα. Δεν στέκομαι μόνο στο ένα παιχνίδι, πιστεύω ότι η ομάδα φέτος θα έχει μια διαφορετικότητα από την προηγούμενη χρονιά, θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια, θα είναι καλύτερη στις λεπτομέρειες και θα μπορεί να διεκδικήσει περισσότερα πράγματα.

Έχουν έρθει πολλά νέα παιδιά, πότε περιμένει ο ίδιος να τους δει σε υψηλό επίπεδο;
Νομίζω ότι πολύ γρήγορα μπορούμε να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Πιστεύω ότι με την πάροδο του χρόνου και το δέσιμο των παιχτών μέσα από τα παιχνίδια θα γίνει καλύτερη και πιο αυτοματοποιημένη η ομάδα. Ο χρόνος θα κυλάει υπέρ μας θέλω να πιστεύω.

Ακης Στρατάκης

Άλλη μια πρεμιέρα για σένα και τον Εθνικό κόντρα στον ΟΦΗ. Πως κυλάει η προετοιμασία;
Πράγματι πρεμιέρα είναι, ελπίζω να πάμε καλά. Η προετοιμασία είναι όπως κάθε άλλο παιχνίδι και δεν το λέω τετριμμένα. Υπάρχει το άγχος και η προσμονή για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και κοιτάμε να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα για το πρώτο ματς.

Η ομάδα είναι καινούργια, εσύ θα κάνεις άλλη μία πρεμιέρα και έχεις παίξει αρκετά παιχνίδια με τον ΟΦΗ. Θυμάσαι κάποιο παιχνίδι που σου έχει μείνει στην μνήμη;
Θυμάμαι αρκετά χαρακτηριστικά παιχνίδια με τον ΟΦΗ ειδικότερα μέσα στο Γεντί Κουλέ, υπήρξαν κάποια παιχνίδια που περάσαμε αρκετά δύσκολες καταστάσεις, χάσαμε με το ζόρι κατά κάποιο τρόπο την περίοδο της Β’ Εθνικής το 2010 και 2011 που διεκδικούσαμε μαζί την άνοδο.

Πόσο σημαντικό είναι για εσάς του παίκτες να ξεκινήσετε νικηφόρα με τον ΟΦΗ.
Θεωρώ ότι η αρχή είναι το ήμισυ του παντός αλλά αν μείνουμε σε νικηφόρο ή σε ατυχές αποτέλεσμα σε αυτό το παιχνίδι θα χάσουμε όλο το νοήμα του πρωταθλήματος.

Πως είστε οι παίχτες;
Είμαι καλά. Θεωρώ ότι είμαστε ήρεμοι, έχουμε όλοι συνηδειτοποιείσει ότι ξεκινάμε με έναν δυνατό και δύσκολο αντίπαλο αλλά θέλει ηρεμία, θέλει ισορροπία στα συναισθήματα μας.

Ένα μήνυμα για τον κόσμο;

Τους περιμένουμε, να είναι κοντά μας, δίπλα μας, και με την βοήθεια τους να πάρουμε το καλό αποτέλεσμα.

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment