Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Το βίντεο του Εθνικός TV για το Εφηβικό

Το εφηβικό τμήμα των ακαδημιών του Εθνικού πήρε την άνοδο στην πρώτη κατηγορία και το Εθνικός TV ετοίμασε ένα πολύ ωραία βίντεο με τους πανηγυρισμούς και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.


Δείτε ΕΔΩ το βίντεο. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις:


Θωμάς Μακρής

«Καταρχήν πολύ δύσκολο ήταν να τερματίσουμε στην πρώτη θέση όπως και τα καταφέραμε. Οι τρεις, τώρα, ήταν πολύ καλές αλλά πετύχαμε τρεις νίκες που ήταν από την αρχή ο στόχος. Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν και στην δυσκολία των αγώνων και των συνθηκών γιατί σήμερα έκανε πολύ ζέστη (βέβαια αυτό ισχύει και για τις δύο ομάδες). Είμαι πολύ ευχαριστημένος που πετύχαμε το στόχο που βάλαμε στην αρχή της περιόδου.»

Πόσα παιδιά πιστεύει ότι μπορούν να προχωρήσουν στην Α’ ομάδα;

«Κοίτα δεν είναι σωστό να μιλάμε με αριθμούς, δηλαδή να πούμε είναι 2, 3, 4, 5. Το σημαντικό είναι ότι φέτος έχουν κάνει σημαντικά βήματα προόδου. Νομίζω ότι το καλοκαίρι αρκετά παιδιά θα τα διαλέξουμε για την προετοιμασία και από εκεί θα επιλέξουμε κάποια παιδιά για την πρώτη ομάδα.»

Βαγγέλης Πίσσας

«Είμαι πολύ χαρούμενοι που επιτεύξαμε τον στόχο μας, τώρα αρχίζουμε να δουλεύουμε για το επόμενο τουρνουά και από την νέα χρονιά θα έχουμε καινούργιους στόχους.»

Είσαστε μια παρέα εδώ;

«Μια οικογένεια όλοι!»

Το όνειρο τους για τον Εθνικό;

«Όνειρο μας είναι να παίξουμε έστω μία φορά όλοι στην πρώτη ομάδα.»

Χρήστος Λεκαράκος

«Εγώ έχω ξαναπεί ότι η πόρτα της αντρικής ομάδα είναι πάντα ανοιχτή. Τα είπε όλα ο συμπαίκτης και αρχηγός Βαγγέλης Πίσσας. Πιστεύω ότι άμα δουλέψουμε αρκετά και το θέλουμε μαζί θα καταφέρουμε να παίξουμε κάποια στιγμή στην αντρική ομάδα.»

Χάρης Μπαλοδήμας

Ήσουν από τους άτυχους;

«Ναι, είχα έναν τραυματισμό. Υπάρχουν κι αυτά στο ποδόσφαιρο. Παρ’ όλα αυτά η ομάδα ήταν κοντά μου και την ευχαριστώ πολύ. Χαρήκαμε όλοι μαζί στο τέλος τη νίκη μας.»

Παναγιώτης Μπόζας

«Πιστεύω κάθε τίτλος είναι ξεχωριστός και το γιορτάζουμε με ξεχωιστό τρόπο.»

Στόχος;
«Να περάσω στις Πανελλαδικές εκεί που επιθυμώ και να με βρει εκεί η νέα χρονιά.»

Λευτέρης Κατσαράς

«Είχαμε θέσει κάποιους στόχους από την αρχή της χρονιάς. Τους καταφέραμε με τραυματισμούς ή όχι. Μακάρι του χρόνου να είμαστε όλοι μαζί και να έχουμε πάλι επιτυχίες.»

Το μυστικό είναι η παρέα;

«Είμαστε μια οικογένεια μέσα στα αποδυτήρια και νομίζω παίζει πολύ μεγάλο ρόλο αυτό. Στους τραυματισμούς στηρίξαμε ο ένας τον άλλον. Πιστεύω ότι είναι ένα πολύ σημαντικό συστατικό για την επιτυχία μας.» 

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment