Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

"Υπόδειγμα οι Ακαδημίες του Εθνικού"

Ο Πρόεδρος της επιτροπής υποδομών της ΕΠΣΠ κ. Απόστολος Μαρούλης έκανε αναφορά στη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες με δηλώσεις του στο Εθνικός TV. 


Δείτε το βίντεο εδώ. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:


«Δικαιολογημένοι οι πανηγυρισμοί από τα παιδιά του Εθνικού. Ήταν μια άξια η πρώτη θέση που πήρε η ομάδα του Εθνικού, μετά από μια πορεία και με συμμετοχή πολλών παιδιών, με μια σοβαρότητα αντιμέτωπισαν όλο το πρωτάθλημα και γενικά υπήρχε μια καλή συνεργασία και με τον υπεύθυνο υποδομών του Εθνικού και όλη η χρονιά κύλισε πολύ καλά και χωρίς κανένα πρόβλημα και χωρίς παρατράγουδα για τον Εθνικό.»

Για την οργάνωση του Εθνικού στις υποδομές:
«Βεβαίως την έχουμε δει. Υπήρχε μία συνεργασία άριστη με τον κ. Γρηγοριάδη και τον κ. Βατίστα που είναι υπεύθυνοι των τμημάτων υποδομών και γενικά σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίσαμε ήταν δίπλα μας και συμπαραστάτες και συνοδυπόροι  σε όποια βοήθεια και αν ζητήσαμε σαν Ένωση.»

Για το πόσο σημαντικό είναι για μια ομάδα που θέλει να φτάσει ψηλά να έχει υποδομές:

«Είναι γεγονός ότι όλα ξεκινάνε από εκεί. Αν δεν υπάρχει το βάθος αυτό στις υποδομές δεν μπορεί κάποια ομάδα να προοδεύσει και να βελτιωθεί. Έχουμε παρατηρήσει ότι έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια στον Εθνικό τα τελευταία χρόνια και είναι άξιοι συγχαρητηρίων γιατί και στο Εφηβικό βγήκαν πρώτοι στον όμιλο τους και ανεβήκαν στην κατηγορία και στο Παιδικό πήραν την πρώτη θέση στην πρώτη κατηγορία. Αυτό δείχνει αν μην τη άλλο ότι αντιμετωπίζουν τις υποδομές με μια σοβαρότητα και δεν είναι μόνο τα αποτελέσματα είναι και γενικά η συνεργασία που είχαμε όλον αυτόν τον καιρό, τα δύο χρόνια τουλάχιστον που είμαστε διοίκηση, από την μεριά του Εθνικού»

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment