Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Δηλώσεις Γεωργούλη, Παυλάκη για Ιωνικό (Βίντεο)

Οι δηλώσεις του προπονητή του Εθνικού κ.Θύμιου Γεωργούλη και του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Μάκη Παυλάκη στο EΘΝΙΚΟΣ TV για το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με τον Ιωνικό.




Θύμιος Γεωργούλης

«Το παιχνίδι με τον Ιωνικό έχει κάποιες ιδιαιτερότητες. Είναι πειραϊκό ντέρμπι. Είναι ένα παιχνίδι το οποίο εμείς το θέλουμε για να κλείσουμε καλά την χρονιά, γιατί στο πρώτο γύρο θεωρώ ότι δεν αξίζαμε την ήττα, τουλάχιστον θα έπρεπε να πάρουμε την ισοπαλία, χάσαμε στις καθυστερήσεις, υπερβολικές καθυστερήσεις θα έλεγα. Περιμένω να κλείσουμε καλά την σεζόν, με καλή απόδοση και με νικηφόρο αποτέλεσμα.»

Πως είναι οι παίκτες από τότε που «κλείδωσε» η παραμονή;
«Όπως και τον προηγούμενο καιρό, δεν έχει μειωθεί το ενδιαφέρον. Είπαμε ότι έχουμε στόχο να μαζέψουμε όσο περισσότερους βαθμούς γίνεται. Ήδη πήραμε ένα πολύτιμο πόντο στο γήπεδο της Ραφήνας. Περιμένουμε το παιχνίδι με τον Ιωνικό για να δούμε πως θα κλείσουμε την σεζόν. Δεν έχει αλλάξει κάτι στους παίκτες ούτε σε εμένα. Πιστεύω θα τελειώσουμε θετικά την σεζόν.»

Να περιμένουμε αλλαγές στην ομάδα;
«Όχι. Το παιχνίδι το θεωρώ κρίσιμο. Θεωρώ ότι είναι παιχνίδι χωρίς αύριο. Θα παίξουν αυτοί που πρέπει να παίξουν και πρέπει να κερδίσουν.»

Τι διάθεση έχουν τα παιδιά με μικρότερο χρόνο συμμετοχής;
«Όλοι έχουν χρόνο συμμετοχής, όλοι έχουν παίξει, άλλος λιγότερο και άλλος περισσότερο, όλοι είναι μάχιμοι. Περιμένω τα αποτελέσματα αυτής της διαδικασίας την Κυριακή.»

Μάκης Παυλάκης

Πως αντιμετωπίζουν οι παίκτες το ματς με τον Ιωνικό;
«Όπως αντιμετωπίζουμε όλα τα παιχνίδια. Ο στόχος μας αυτόν το καιρό ήταν να εξασφαλίσουμε την παραμονή. Τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι την Κυριακή. Πάμε για τη νίκη.»

Έχει μια ιδιαιτερότητα ως πειραϊκό ντέρμπι;
«Σίγουρα. Είναι πιο πολύ ματς γοήτρου. Πάμε να παίξουμε ένα παιχνίδι χωρίς κάποιο βαθμολογικό κέρδος για εμάς, χωρίς άγχος, πάμε να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε.»

Το γόητρο μπορεί να παίξει μεγαλύτερο ρόλο από ότι το βαθμολογικό;
«Σίγουρα έτσι είναι. Ο Εθνικός πρέπει να παίζει για την νίκης»

Πως έζησε την φετινή χρονιά; 
«Ήταν πολύ διαφορετική από την περσινή. Θα μπορούσαμε να είχαμε πάει και καλύτερα.»


Είναι ικανοποιημένος ή περιμένει την επόμενη σεζόν κάτι καλύτερο;
«Περιμένω την επόμενη χρονιά κάτι καλύτερο.» 

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment