Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Δηλώσεις Γεωργούλη, Κουκούλη για Τριγλία Ραφήνας (Βίντεο)

Οι δηλώσεις του προπονητή της ομάδας μας κ.Θύμιου Γεωργούλη και του έμπειρου αμυντικού Σάκη Κουκούλη στο Εθνικός TV ενόψει του παιχνιδιού με την Τριγλία στην Ραφήνα την Κυριακή (17:00) 


Θύμιος Γεωργούλης

Για το «κλείδωμα» της παραμονής στην κατηγορία:
 «Ήθελα να είχαμε άλλους στόχους. Δεν είναι ιδιαίτερη επιτυχία να λέμε ότι ο Εθνικός έσωσε την κατηγορία. Πρέπει να σκεφτούμε για το αύριο. Τι μπορούμε να κάνουμε προς το καλύτερο ώστε ο Εθνικός να πρωταγωνιστεί και όχι να μάχεται να σωθεί στις τελευταίες αγωνιστικές. Έχουμε δύο παιχνίδια ακόμα  που μας ενδιαφέρουν, όπως είπα και την προηγούμενη φορά, στα οποίο θα ΄δωσουμε πάλι εξετάσεις όλοι. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και έτοιμοι όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια.»

Για την δήλωση που έκανε με την Ιεράπετρα, «Το πρωτάθλημα για εμάς τώρα ξεκινάει»:
« Είναι δύο παιχνίδια με δύο πολύ καλές ομάδες, τη Ραφήνα πρώτα και μετά ο Ιωνικός, που πρέπει να δούμε και εμείς που βρισκόμαστε. Απαλλαγμένοι από το άγχος, να μην έχουμε την δικαιολογία του άγχους, να δούμε κι εμείς που βρισκόμαστε. Οι παίκτες θα πρέπει να τα εκμεταλλευτούν αυτά τα παιχνίδια για να δείξουν όσα περισσότερα μπορούν.»

Είναι και το γόητρο για κάποια που δεν έχουν παίξει πολύ;
«Όλα παίζουν ρόλο. Και το γόητρο είναι, και οι βαθμοί οι παραπάνω που μπορούμε να πάρουμε και πάντα η τελευταία εντύπωση είναι αυτή που μένει.»

Για το αν μπορεί να γίνει ένα ανοιχτό παιχνίδι χωρίς το άγχος της παραμονής:
«Θέλω να πιστεύω ότι εμείς θα είμαστε πολύ καλύτεροι από ότι ήμασταν την Κυριακή και από κάποια άλλα παιχνίδια . Έχουμε προετοιμαστεί γι’ αυτό το παιχνίδι, έχουμε ακόμα δύο μέρες, έχουμε πει και κάποια πράγματα για τους παίκτες μας. Η Ραφήνα έχει κάποιους καλούς παίκτες, έχει εμπειρία όπως αντανακλάται στο πρόσωπο του Χρυσάφη, πολύπειρος χαφ, με πολλά γκολ και καλά στημένα. Έχει ένα παίκτη ο οποίος από ότι διαβάζω είναι το επίκεντρο, ο επιθετικός τους ο Μάντζης και ο σέντερ φορ τους Βεστάκης, πολύ καλός για την κατηγορία. Είναι ο Γκίκας ο οποίος σκοράρει και κάποιοι άλλοι παίκτες οι οποίοι έχουν μια αξιόμαχη ομάδα. Είναι χρόνια που πρωταγωνιστεί η Ραφήνα, χρόνια που παίζει στην κατηγορία. Ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι.»

Το μήνυμα του στον κόσμο για τα δύο παιχνίδια που μένουν:
«Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, να δείξουμε και εμείς πράγματα τα οποία σε κάποια παιχνίδια που υπήρχε το βαθμολογικό ενδιαφέρον και άγχος να μην μας βγήκαν.»

Σάκης Κουκούλης

Η κατάσταση στην ομάδα μετά την σωτηρία:
«Το πετύχαμε. Βασικά αυτός ήταν ο στόχος της ομάδας αν και όπως είπα όταν είχα έρθει την πρώτη μέρα εδώ η ομάδα δεν αξίζει να βρίσκεται σε αυτή τη θέση και ούτε σε αυτή την κατηγορία. Πρέπει να βρίσκεται στις ψηλότερες κατηγορίες, τις επαγγελματικές. Εμείς καταφέραμε και σωθήκαμε πριν τελειώσει το πρωτάθλημα, έχουμε ακόμα δύο παιχνίδια, φυσικά δεν θα είμαστε αδιάφοροι, θα τα δώσουμε όλα μέχρι το τέλος.»

Πως περιγράφει ο ίδιος την ομάδα από τότε που ήρθε, ήταν έτσι όπως το περίμενε;
«Ήταν έτσι όπως τα περίμενα και τα είχα ακούσει. Από τον πρόεδρο μέχρι τον φροντιστή ήμασταν μια πολύ καλή οικογένεια, για αυτό και καταφέραμε και σωθήκαμε και δεν είχαμε προβλήματα ούτε στα αποδυτήρια ούτε κάπου άλλού.»

Έχει καταφέρει να παίξει και στα 13 παιχνίδια της ομάδας από τότε που ήρθε, έχει προσφέρει αυτά που ο ίδιος ήθελε;
«Εγώ δεν μπορώ να το κρίνω αυτό. Μπορεί να με κρίνει ο κόσμος, ο προπονητής και επίσης η διοίκηση για το αν θα συνεχίσουμε ή όχι. Εγώ πιστεύω ότι μπορεί να το έχω κάνει.»

Για τον αγώνα με την Ιεράπετρα:

«Πιστεύω ότι θα είναι ένα πιο ανοιχτό ματς, θα παίξουμε ποδόσφαιρο, θα παίξουμε αυτό που ξέρουμε χωρίς άγχος αλλά όπως σε κάθε παιχνίδι πάμε να κερδίσουμε. Η ομάδα όπου πάει πρέπει να κερδίζει.»

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment