Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

.


                      ΕΘΝΙΚΟΣ   ΠΕΙΡΑΙΩΣ 2014 -2015

                                      








Βασίλης Βουτσινάς
Ετών: 33
Προηγούμενη ομάδα : Μανδραικός

Ο ..superman βοήθησε τα μέγιστα όσον  αφορά στην άνοδο της ομάδας αλλά και την κατάκτηση όλων  των κυπέλλων  που  έκανε δικά της η ομάδα μας..Φοβερά ρεφλέξ - απίστευτη οξυδέρκεια και φέτος θα είναι ο φύλακας -άγγελος μας.






Ακης Λαμπρόπουλος
Ετών :25
Προηγούμενη ομάδα : Δωτιέας

Καλός και έμπειρος τερματοφύλακας με εμπειρία σε  παραπάνω κατηγορίες .Θα βοηθήσει. 





Μανώλης Ντόντα
Ετών : 20
Προηγούμενη ομάδα:Νέοι Δραπετσώνας

Δουλεύει πάρα πολύ στις προπονήσεις και με την βοήθεια των Ντούση και Βουτσινά θα γίνει ακόμα καλύτερος .Θα πάρει σίγουρα ευκαιρίες ,ενώ διακρίνεται για την ικανότητα του να πιάνει πέναλτι.



Αμυνα

Βασίλης Χαλκιας
Ετών: 29
Προηγούμενη ομάδα: Δόξα Βύρωνα

Δεξί μπακ που άνετα μπορείς να τον χαρακτηρίσεις ως ο ορισμός του "σκύλου". Αν και  συχνά-πυκνά προωθείται σπάνια ξεχνάει τα αμυντικά του καθήκοντα και ο εκάστοτε αριστερός ακραίος επιθετικός της αντίπαλης ομάδας  θα έχει πάντα δύσκολο έργο.






Θανάσης Γερόλυμος
Ετών : 19
Προηγούμενη ομάδα:ΑΕ Νίκαια

Εχει θητεύσει στα μικρά τμήματα του Ολυμπιακού , ενώ τα δύο προηγούμενα χρόνια ήταν στη Νίκαια. Απέκτησε μεγάλη εμπειρία  με την  συμμετοχή του την περσινή  χρονιά  σε πολλά ματς.Γρήγορος-μπουκαδόρος με καλή αίσθηση του χώρου,, 






Παναγιώτης Μακρής 
Ετών : 20
Προηγούμενη ομάδα:Ιωνικός

Σέντερ μπακ που οι 16 συμμετοχές του με την ομάδα του Ιωνικού σίγουρα του έχουν δώσει  μία καλή βάση. Ψηλός ,καλός στο  μαν του μαν αλλά σίγουρα έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης.





Χρήστος Ξενιτόπουλος
Ετών : 24 
Προηγούμενη ομάδα: ΠΑΟ Ρουφ

Αριστερό μπακ με «δολοφονικό» αριστερό πόδι που πέρυσι ήταν ο πιο βελτιωμένος παίκτης της ομάδας. Γρήγορος, με καλή αίσθηση του χώρου και εξαιρετικός σε εκτελέσεις φάουλ.








Σάκης Κουκούλης

Ετών : 28
Προηγούμενη ομάδα:Παναργειακός

Εμπειρος αμυντικός, με καλή αίσθηση του χώρου που με την παρουσία του θα βοηθήσει ..




Δημήτρης Μπένα
Ετών : 18  
Προηγούμενη ομάδα:Εθνικός

Προέρχεται από τις ακαδημίες του συλλόγου. Τρίτη "γεμάτη" χρονιά στην ομάδα  και πέρυσι ήταν πολύ βελτιωμένος. Φέτος δούλεψε πολύ το καλοκαίρι  σε όλους τους τομείς και μπήκε φουριόζος..





Σωτήρης Πατσαλιάς 
Ετών : 19
Προηγούμενη ομάδα: ΑΟ Βιστωνίδας

Επένδυση για το μέλλον  ο 19χρονος αμυντικός που έχει περάσει από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού για μία  δεκαετία(2001-2011) ,αλλά και της ΑΕΚ εν συνεχεία  παίζοντας για δύο χρόνια στο επίπεδο των Κ17-Κ20.



Γιάννης Τσακιράκης
Ετών 24
Προηγούμενη ομάδα: Δόξα Βύρωνα

Ηρθε για να καλύψει τυχόν κενά στην άμυνα. Εχει τη δυνατότητα και το ταλέντο να προσφέρει.  Φιλότιμος και εργατικός.





Δημήτρης Τσαραούσης
Ετών : 23
Προηγούμενη ομάδα : Αιγάλεω

Πήγε φαντάρος,ολοκλήρωσε τη θητεία του και βρήκε θέση στο ρόστερ, όχι ακόμα όμως στην ενδεκάδα. Εχασε την προετοιμασία και δύσκολα θα έβρισκε ρυθμό. Το χαίλαιτ του ήταν το τρομερό γκολ στην περσινή ρεβάνς στο ματς με το Μοσχάτο .Το ...μπουμπούνισε από το σπίτι του και ουσιαστικά έστειλε την ομάδα στον τελικό.


Λεωνίδας Γκορόγιας
Ετών: 21
Προηγούμενη ομάδα:Ερμής

Μπορεί η αγαπημένη του θέση να είναι στην επίθεση ,αλλά πέρυσι ήταν πολύ καλός για ακόμα φορά σε ρόλο δεξιου μπακ....  Μοντέρνος-τεχνίτης και πολύ γρήγορος



Μεσοι

Γιώργος Υφαντής
Ετών : 25
Προηγούμενη ομάδα:Αναγέννηση Καρδίτσας

Ο Υφαντής είναι ένας απο τους παίκτες που μπορούν με ένα σούτ ,μία κίνηση να αλλάξουν το παιχνίδι. Εξυπνος, οξυδερκής,θα προσφέρει πολλά .




Αλέξανδρος Σούφλας
Ετών : 25 
Προηγούμενη ομάδα: Θρασύβουλος

Ο "Σού" είναι ένας εκ των δύο αμυντικών μας χαφ αλλά και σαν 10αρι να παίξει η τεχνική του κατάρτιση του το  επιτρέπει... . Μετρ των μακρινών μπαλιών, τεχνίτης, με χαρακτηριστικά  που λείπουν γενικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

.

Σπύρος Δωροβίνης
Ετών : 28  
Προηγούμενη ομάδα:Αλιμος

Επιστρέφει μετά απο 8 χρόνια στον Εθνικό και αυτή τη φορά θέλει να γίνει σημείο αναφοράς, κάτι που δεν κατάφερε λόγω τραυματισμών πρίν κάποια χρόνια. Ξανασμίγει με τον κόουτς Γεωργούλη με τον οποίο πανηγύρισαν την άνοδο του Φωστήρα στη φουτμπολ Λιγκ (2012-2013) με mvp τον "Δώρο".





Ακης Σαμιώτης
Ετών : 20  
Προηγούμενη ομάδα:Γλυφάδα

Ο «Μαέστρο» δηλώνει  έτοιμος να προσφέρει τόσο στη μεσαία γραμμή όσο και στο ρόλο του σέντερ μπακ και την περσινή χρονιά τα κατάφερε εξαιρετικά βάζοντας και 7 γκολ..Μαχητής όταν πρέπει ,ήρεμος στις μεταβιβάσεις του φέρνει ηρεμία στη μεσαία γραμμή.













Χρήστος Γιαννής
Ετών: 24
Προηγούμενη ομάδα:Οδηγήτρια

Eνας από τους πιο "έξυπνους" παίκτες της ομάδας..Πέρυσι ήταν ο καλύτερος παίκτης της Οδηγήτριας με την οποία κέρδισε το Πρωτάθλημα αλλά στα μπαράζ ό Εθνικός κέρδισε την άνοδο..Απο ...κούνια Εθνικός, έπαιξε στις ακαδημίες της ομάδας κερδίζοντας και ένα πρωτάθλημα νέων ..Στάθηκε άτυχος σε φιλικό ματς της ομάδας και υπέστη  ρήξη χιαστών ...Θα επιστρέψει  σε ένα εξάμηνο.


 Σταμάτης Τογρού
Ετών: 23
Προηγούμενη ομάδα:Αστέρας Τρίπολης

Το ότι βρέθηκε για μία πενταετία στις ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης και μάλιστα υπέγραψε και επαγγελματικό συμβόλαιο δεν είναι σίγουρα τυχαίο. 10αρι με καλή τεχνική και αίσθηση του χώρου.




Αλέξανδρος Βελέτης
Ετών: 24
Προηγούμενη ομάδα:Ηρόδοτος
Απο τους παίκτες που θα παίξουν ρόλο στη μεσαία γραμμή.. Πέρυσι είχε 23 συμμετοχές και δύο  γκολ συν 4 ασιστ με τον Ηρόδοτο ..




Νάσος Λεωνιδόπουλος
Ετών :18

Μία ακόμα επένδυση για το μέλλον ο νεαρός μέσος απο τον Πύργο που  είναι εξαιρετικός τεχνίτης και  σίγουρα στο μέλλον θα βοηθήσει πάρα πολύ. 





                                                                               Παναγιώτης Μπιλίτσης
Ετών 23:
Προηγούμενη ομάδα : Ιεράπετρα

Αγωνίζεται  στα άκρα. Είναι γρήγορος ,τεχνίτης και έχει θέληση να προσφέρει .Αλλωστε δεν μπορεί ένας παίκτης που πέρασε από τις απαιτητικές ακαδημίες του Ατρομήτου να είναι τυχαίος






                   ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ


Μανώλης Λυγκος
Ετών: 30
Προηγούμενη ομάδα:Γλυφάδα


Το «Τάνκ» είναι ο φυσικός μας αρχηγός..Δεν καταλαβαίνει τίποτα και με κάθε χρόνο εμπειρίας στις πλάτες του θα είναι και φέτος ένα από τα μεγάλα όπλα του προπονητή..





Μάκης Παυλάκης
Ετών: 23
Προηγούμενη ομάδα: Ερμής

Ο νεαρός είναι η επιτομή του..  «ήρθα στην ομάδα των ονείρων μου». Απο ..Παππού οικογένεια Εθνικών και ο μικρός φέτος σε μία ώριμη ηλικία και μετά από  πολύ καλή χρονιά στον Ερμή ήρθε στην ομάδα της καρδιάς του. Παίζει άριστα σε θέση μπακ-χαφ αριστερά  και πίσω από τον επιθετικό…Πέρυσι πέτυχε μερικά εξαιρετικά γκολ στα μπαράζ και βοήθησε απίστευτα







Απόστολος Σταφσουλάι
Ετών: 26
Προηγούμενη ομάδα: Αμπελακιακός

Ο «Σταφσου» μπορεί να αγωνιστεί με απόλυτη ευχέρεια και στις 3 γραμμές της επίθεσης. Γρήγορος-μπουκαδόρος και με δυνατό σουτ…






 .








  





Πάνος Παυλόπουλος 
Ετών: 20
Προηγούμενη ομάδα: Ατρόμητος Πειραιά

Ο "Παυλόγκολ" είναι και πάλι εδώ. Είχε μόλις 7 συμμετοχές και ένα γκολ στον Ατρόμητο και  πλέον γύρισε για να μπορέσει να αποδείξει ότι μπορεί να βοηθήσει .Στο χέρι του ,η μάλλον στα πόδια του είναι .




Γιώργος Μάναλης
Ετών: 20
Προηγούμενη ομάδα:Αετός Κορυδαλλού

Πέρυσι έκανε δύσκολη τη ζωή των αμυντικών μας στον τελικό του Κυπέλλου Πειραιά ενώ η εν γένει παρουσία του στο Πρωτάθλημα ήταν εκπληκτική.. Η αίσθηση του γκολ που έχει  είναι απίστευτη και θα βοηθήσει .

About Gr Xpress

    Blogger Comment
    Facebook Comment