Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Ηττα για τον Εθνικό

Την ήττα με 1-2 γνώρισε ο Εθνικός στο ματς με τον Ηλυσιακό στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ Εθνικής.

Ο Εθνικός ξεκίνησε  δυνατά, έχοντας κατοχή της μπάλας  και δημιουργώντας φάσεις, ωστόσο η αναγκαστική αλλαγή του Δωροβίνη στο 18, έκοψε στη μέση τον Εθνικό με τον Σταφσουλάι να παίρνει τη θέση του «Δώρο» και τον Υφαντή να παίρνει θέση 10αριού.
Ωστόσο, στο 43, ο Ηλυσιακός ήταν αυτός που πήρε προβάδισμα με το καταπληκτικό γκολ του Τζώρτζη στο 43..
Στην επανάληψη,  ο προπονητής του Εθνικού ρίσκαρε βγάζοντας τον Βελέτη και βάζοντας τον Παυλόπουλο ,αλλά στο 53 και σε μία ανύποπτη φάση, ο Στάμος έκανε το 0-2.
Η είσοδος του Τογρού που πήρε τη θέση του Ξενιτόπουλου έδωσε λίγη παραπάνω πνοή στον Εθνικό που μείωσε απο μία εκτέλεση φάουλ του Τογρού και τον Παπαδόπουλο να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-2.
Μάλιστα, ο ίδιος έχασε σπουδαία ευκαιρία για το 2-2 με το σουτ που έκανε έφυγε άουτ.
Εθνικός: Βουτσινάς,Γκορόγιας,Ξενιτόπουλος(58 Τογρού),Κουκούλης,Μακρής,Σαμιώτης,Βελέτης(46’Παυλόπουλος),,Δωροβίνης(18 Σταφσουλάι),Παυλάκης,Μάναλης.
Ηλυσιακός: Κουρεπίνης,Καμβύσης,Φούντας,Παπαδημητρίου,Παπαδόπουλος,Αμανατίδης,Βασιλείου,Κοβάτσης(46 Σίσκος),Θαναηλάκης(74 Κατσίγιαννης).Τζώρτζης,Δηλαβέρης(53 Στάμος)

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment