Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Δηλώσεις Γεωργούλη-Μακρή για Αστέρα Βάρης (Βίντεο)

Δείτε τι δήλωσαν ο Θύμιος Γεωργούλης και ο Παναγιώτης Μακρής στην εκπομπή «Εθνικός Inside» του Εθνικός TV λίγο πριν τον κρίσιμο αγώνα της ομάδας μας με τον Αστέρα Βάρης και μετά την πρόκριση στο τελικό του Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής. 



 Θύμιος Γεωργούλης:
«Καταρχάς τα συγχαρητήρια είναι για τους παίκτες. Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές, αυτοί δουλεύουν καλά τον τελευταίο καιρό.»
Για τον αγώνα είπε: «Ξεκίνησε καλά η Κηφισιά, με το καλημέρα προηγήθηκε, εμείς συνεχίσαμε να είμαστε πειθαρχημένοι σε όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, φτάσαμε στην ισοφάριση, πήραμε κεφάλι στο σκορ, πιστέψαμε όμως λανθασμένα ότι στο 3-1 έληξε το παιχνίδι. Κάπου εκεί γυρίσαμε πίσω χωρίς λόγο, δώσαμε χώρο στην Κηφισιά, η οποία είναι έμπειρη ομάδα, ξέρει το γήπεδο της, ξέρει ο κάθε παίχτης τον συμπαίκτη του γιατί όπως έχουμε πει είναι ομάδα με μεγάλη ομοιογένεια και κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στο 3-3 και έχασε και δύο ευκαιρίες, όπως χάσαμε και εμείς, για να πάρει το παιχνίδι πριν πάμε στην διαδικασία των πέναλτι.
Να κρατήσουμε τα θετικά από αυτό το παιχνίδι. Θετικά ήταν πάρα πολλά για την ομάδα, γιατί παίξανε πολλοί παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα και δείξανε ότι μπορούμε να ποντάρουμε σε αυτούς, δείξανε ότι υπάρχει βάθος στον πάγκο της ομάδας, υπάρχει βάθος στο ρόστερ και αυτό θα αυξήσει και τον ανταγωνισμό μεταξύ των παικτών.
Τώρα, όμως, πρέπει να σταματήσουμε εδώ. Ήταν μία νίκη θα τονώσει και ψυχολογικά την ομάδα.»

Για τον αγώνα με τον Αστέρα Βάρης: «Έρχεται ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, με μια ομάδα που είναι νεανική με τρεξίματα, με αλληλοκαλύψεις, με ενθουσιασμό, με πολλά καλά αποτελέσματα εκτός έδρας, με έναν πολύ καλό προπονητή που πιστεύω ότι τον αδικεί η κατηγορία –χωρίς να θέλω να υποτιμήσω κάποιους άλλους, πιστεύω ότι ο κύριος Θανέλλας είναι για περισσότερα πράγματα, για ψηλότερη κατηγορία και έχει φτιάξει ένα πολύ καλό σύνολο που φέρει την σφραγίδα του.

Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια την Κυριακή γι’ αυτό κι εμείς δεν βάλαμε όλους τους παίκτες στον αγώνα του Κυπέλλου, θέλουμε φρεσκάδα, τρεξίματα, υπομονή και τα μυαλά μας να είναι μέσα στο κεφάλι.»

Πόσο ευχάριστος πονοκέφαλος είναι για έναν προπονητή να δίνουν λύσεις παίκτες με μικρό χρόνο συμμετοχής:
«Είναι πολύ καλό για μένα γιατί αφενός βλέπω ότι και η προπόνηση που κάνουμε πιάνει τόπο, αυτά που κάνουμε στην προπόνηση βγήκανε στο παιχνίδι από την άλλη αυξάνει και τον ανταγωνισμό, κανείς δεν πρέπει να κοιμάται ήσυχος, θα πρέπει όλοι να νιώθουν την αναπνοή κάποιου πίσω. Έναν υγιή ανταγωνισμό όπως τον ονειρεύομαι εγώ ώστε να μπορεί ο καθένας όταν μπάινει στο γήπεδο να δίνει το κάτι παραπάνω»

Πιο είναι το «ταβάνι» που εκείνος θέλει ο ίδιος για την ομάδα:
«Θα δούμε. Πιστεύω ότι ο δεύτερος γύρος μας ανήκει, πιστεύω ότι θα είμαστε συνεχώς καλύτεροι, πιστεύοι ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί, υπάρχει μία καλή διάθεση στην ομάδα  αρκεί να την εκμεταλευτούμε σωστά, με την έννοια αυτές όλες τις επιτυχίες του τελευταίου καιρού να τις αξιοποιήσουμε κατάλληλα. Προπονητικό τιμ και ποδοσφαιριστές.»

Παναγιώτης Μακρής:
Πως έζησε το ματς με την Κηφισιά:
«Σίγουρα ήταν ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό για εμάς στο Κύπελλο. Ο Εθνικός κυνηγά όλους τους στόχος και το Κύπελλο είναι μέσα σε αυτούς. Έτσι όπως πήγε το παιχνίδι αξίζαμε να το πάρουμε. Προειγούμασταν με δύο γκολ, έγιναν δύο λάθη τα οποία τελικά δεν στοίχισαν στην ομάδα μας. Τέλος καλό όλα καλά, συνεχίζουμε, ξεχνάμε το κύπελλο, τώρα είναι ο αγώνας με την  Βάρη, ένας ακόμα τελικός για εμάς, οι τρεις βαθμοί μας ενδιαφέρουν και σαφώς να παίξουμε και καλό ποδόσφαιρο.»

Είναι ένας λόγος παραπάνω να νικήσουν η κακή εμφάνιση του πρώτου γύρου στην Βάρη;
«Ήταν ίσως το χειρότερο παιχνίδι για εμάς στην φετινή σεζόν. Μας πλήγωσε αυτό το 3-0 έτσι όπως ήρθε. Θέλουμε να κερδίσουμε και για το γόητρο το δικό μας και για τον κόσμο μας.»

Σε τι κατάσταση είναι ομάδα;
«Η ομάδα είναι σε πολύ καλή κατάσταση, δουλεύουμε καθημερινά, έχουμε βελτιώσει αρκετά πράγματα στο παιχνίδι και πλέον είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και στόχος μας είναι μόνο η νίκη.»

Πως αισθάνεται που έχει κερδίσει την θέση του στην ομάδα;

«Κάθε παίκτης θέλει να αγωνίζεται και αυτή τη στιγμή που έχω παίξει κάποια παιχνίδια νιώθω και εγώ πολύ καλύτερα, πιο σίγουρος  και προσπαθώ να βελτιώνομαι συνεχώς.»

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment