Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

"Κρατάμε την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου"

Αυτό που κρατάνε στον Εθνικό μετά το ματς με τον  Ηρόδοτο είναι η εμφάνιση και η  αγωνιστικότητα του δευτέρου ημιχρόνου. 


Η επόμενη ημέρα βρήκε  τους  ποδοσφαιριστές της ομάδας  μας  να  πραγματοποιούν  προπόνηση με  αυτούς που έπαιξαν στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα  να κάνουν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν κανονικό πρόγραμμα προπόνησης.

Ο Λαζανάς, που έχει υποστεί θλάση στον  γλουτιαίο, έκανε θεραπεία, ενώ τις επόμενες ημέρες θα διαφανεί και η πορεία της αποθεραπείας του Αλέξανδρου Σούφλα.    

Οσον αφορά στο παιχνίδι, ο τεχνικός της ομάδας κ.Γεωργούλης  τόνισε μετά το παιχνίδι ότι αυτό που κρατάει  είναι η εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου ,ενώ ξεκαθάρισε αυτό που έχει πει ουκ ολίγες φορές από τότε που ανέλαβε την ομάδα . Πως με σκληρή δουλειά η ομάδα μπορεί να τα καταφέρει:


«Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν περισσότερο φλύαροι δεν μπορούσαμε να κάνουμε σημαντική ευκαιρία ,δεχτήκαμε το γκολ και  αυτό έκανε ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα. Ωστόσο, στην επανάληψη τα πράγματα άλλαξαν . Βγάλαμε ενέργεια με παιχνίδι από τα άκρα και κάθετες μπαλιές. Κρατάμε την αγωνιστικότητα και το πάθος. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε  για να κάνουμε αυτά που έχουμε σχεδιάσει.  Θεωρώ ότι ναι μεν χάθηκε το πρώτο ημίχρονο αλλά η επανάληψη μας δίνει ελπίδες για τη συνέχεια.  Πιστεύω ότι το τρίποντο που χάσαμε θα το πάρουμε αλλού.»

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment