Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Το μυαλό στον Γιούχτα

Μπορεί ο Εθνικός να προκρίθηκε στον τελικό του 4ου ομίλου όπου θα αντιμετωπίσει την Κηφισιά για το Κύπελλο, αλλά στην ομάδα  οι όποιοι πανηγυρισμοί έμειναν  μέχρι η ομάδα να αναχωρήσει από τη Ραφήνα. 
  Με το που πάτησαν Πειραιά, το μυαλό έχει πλέον μόνο ένα στόχο. Γιούχτας. Οι Κρητικοί είναι ο επόμενος αντίπαλος μας στο Πρωτάθλημα ,εντός έδρας και βέβαια από τη  στιγμή που πρώτος στόχος είναι η ομάδα να πάει όσο καλύτερα γίνεται στον όμιλο της Γ Εθνικής ,η κατάκτηση των τριών βαθμών και το 2 στα 2 εντός έδρας μετά το ματς με τον Κρουσσώνα μοιάζει μονόδρομος. 
 Ο κύριος Χατζηαλέξης σαφέστατα και είναι ικανοποιημένος από τον χαρακτήρα των παικτών που έπαιξαν στη Ραφήνα   και κάποιοι αν και δεν έχουν πολλά λεπτά συμμετοχής έστειλαν μήνυμα ότι μπορούν να υπολογίζονται από την τεχνική ηγεσία όντας έτοιμοι.
  Από κει και πέρα οι απουσίες είναι δύο εν όψει Γιούχτα και ακούν στα ονόματα των Βελέτη και Φέτση. Ο πρώτος, συμπλήρωσε κάρτες και θα είναι εκτός ,ενώ ο Φέτσης είναι στη μονάδα του ,όπου και υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία.   

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment