Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Με υπογραφή Παυλάκη

Ενα και να καίει. Σε ένα ματς που ήταν το πλέον σημαντικό  για την ομάδα μας μέχρι βέβαια  το επόμενο ο Εθνικός επικράτησε 1-0 της Γλυφάδας με τον Παυλάκη "χρυσό" σκόρερ.

 Ηταν ένα ματς στο οποίο ο Εθνικός είχε κατοχή μπάλας αλλά η αμυντική λειτουργία  της Γλυφάδας με διπλή ζώνη άμυνας δεν επέτρεπε στην ομάδα μας να κάνει φάσεις όσο και αν οι παίκτες του Χατζηαλέξη προσπαθούσαν. Μόνη καλή φάση   για τους "κυανόλευκους" ένα σουτ του Παυλάκη που δεν ανησύχησε τον Μακρυωνίτη.
 Στην επανάληψη ήμασταν στο ίδιο έργο θεατές. Κατοχή μπάλας  διπλή ζώνη άμυνας  με εκτελέσεις φάουλ από Παπανικόλα  που δημιούργησε πονοκεφάλους στην αντίπαλη άμυνα με τον Μακρυωνίτη να αποκορούει και εν συνεχεία η αντίπαλη άμυνα.  ενώ από την άλλη, η Γλυφάδα προσπάθησε να δημιουργήσει φάσεις με Καραγιάννη και Μπότα χωρίς επιτυχία.
  Από κει και πέρα όσο περνούσε η ώρα, ο Εθνικός πίεζε με τον Χατζηαλέξη να "φορτώνει" την επίθεση με Σταφσουλάι και Τογρού  και τελικά στο 90 η πίεση ευοδώθηκε όταν από γέμισμα του Πολυχρονίδη και σύγχυση στην αντίπαλη άμυνα, ο Παυλάκης με ωραίο γύρισμα στην περιοχή σχεδόν στην περιοχή του πέναλτι έκανε το 1-0 και δεν χρειάζεται να πούμε ότι στο γήπεδο εγένετω χαμός.

                               ΟΙ ΑΡΧΙΚΕΣ 11ΑΔΕΣ

                                                     Οι αλλαγές

62 'Σταφσουλάι αντί Χέλη
71 Τογρού αντί Φέτση
85 'Γκορόγιας αντί  Σούφλα
70 Καραντάθας αντί Μπότη 
75 Νεοφύτου αντί Κόντι

About Ethnikos Piraeus

    Blogger Comment
    Facebook Comment