Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

"Είμαστε ποιοτικοί και οι νίκες θα έρθουν "(Βιντεο)

Η 4η στροφή του Πρωταθλήματος φέρνει ένα ακόμα δύσκολο ματς ,αυτή τη φορά απέναντι στη Νέα Ιωνία με τους Μαργαρίτη Χατζηαλέξη και Γιάννη Λαζανά να μιλούν στο Eθνικός inside του επίσημου καναλιού της ομάδας στο youtube.  Aμφότεροι δήλωσαν ότι σέβονται τον αντίπαλο αλλά η ομάδα είναι έτοιμη, παρά τις απουσίες,να κάνει το διπλό, να πάρει το πρώτο τρίποντο αλλά και να "ματώσει"τα αντίπαλα δίχτυα για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα.



Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Μαργαρίτης Χατζηαλέξης

Άλλο ένα εκτός έδρας ματς, αυτός ο Γολγοθάς τελειώνει, έτσι;
Εντάξει από την αρχή, μετά την κλήρωση του Πρωταθλήματος ξέραμε ότι έχουμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα, ειδικά στην αρχή. Είναι το τελευταίο παιχνίδι που παίζουμε εκτός, από τα τέσσερα τα τρία ήταν εκτός, είναι μια καλή ομάδα η Νέα Ιωνία. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά.

Τι ξέρουμε για την Ν.Ιωνία;
Είναι μια ομάδα με έμπειρους και καλούς παίκτες που έχουν παίξει και Α’ Εθνική. Ξέρουμε ότι θα έχουμε δύσκολο έργο αλλά εμείς παιχνίδι με το παιχνίδι βρίσκουμε τα πατήματα μας, βελτιωνόμαστε και επειδή είμαστε σε καλή κατάσταση πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά.

Για το αν νιώθει ότι οι παίκτες του έχουν πάθος και ψυχή στις προπονήσεις:
Ναι, δόξα το Θεό οι παίκτες μου έχουν και πάθος και τσαμπουκά και στις εσωτερικές προπονήσεις και στα εσωτερικά τέρματα βγάζουνε πολύ πάθος, αυτό με ευχαριστεί. Ακόμα και ξύλο να παίζουνε, ακόμα πιο καλά, γιατί έτσι πρέπει να συνηθίζουμε από την προπόνηση για να παίζουμε και στα παιχνίδια. Όχι να παίζουμε ξύλο βέβαια, είμαστε μια ομάδα ποιοτική και πάνω από όλα παίζουμε ποδόσφαιρο, αλλά πρέπει να έχουμε και δύναμη.

Πόσο δύσκολο είναι μια ομάδα τεχνική να αντιμετωπίσει κλειστές άμυνες;
Είναι δύσκολο. Δεν είναι το τοπικό, είναι καλές ομάδες, έχουν καλούς παίκτες, οι πιο πολύ έχουν κατέβει από Α’-Β’ Εθνική. Προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι όμως, κάνουμε πολλές ευκαιρίες. Κάποια στιγμή θα έρθει και το γκολ, είναι σίγουρο αυτό, γιατί άμα κάνεις πολλές ευκαιρίες το γκολ θα έρθει από μόνο του.

Τον προβληματίζει το γεγονός πως η ομάδες δεν έχει σκοράρει, παρά μόνο στο παιχνίδι με την Ιεράπετρα;
Καθόλου, δεν με προβληματίζει, είμαι πολύ ευχαριστημένος που κάνουμε ευκαιρίες, άλλο που δεν τις τελειώνουμε, δεν έχουν την κατάληξη που πρέπει. Αυτό που είπα και προηγουμένως θα έρθει από μόνο του. Έχουμε την ποιότητα και όλα θα πάνε καλά.

Από τα παιδιά που είναι τραυματίες θα έχουμε κάποιον απόντα;
Ναι, θα έχουμε απόντες. Και ο Σταφσουλάι και ο Τογρού και ο Φέτσης έχουν πρόβλημα και θα μείνουν έξω, ο Μπένα είχε πυρετό και σήμερα έκανε την πρώτη του προπόνηση, ο Παπανικόλας αποβλήθηκε, θα είναι απών. Έχουμε ένα πρόβλημα. Πιστεύω και τα παιδιά που είναι πίσω είναι το ίδιο καλά και θα πάνε πάρα πολύ καλά.

Λαζανάς

Για την ολοκλήρωση του δύσκολου ξεκινήματος:
Απομένει ένα ακόμα παιχνίδι, όλα τα παιχνίδια δύσκολα είναι, σεβόμαστε και εκτιμούμε τον κάθε αντίπαλο και για την ιστορία και για την αξία των παικτών. Απομένει αυτό το παιχνίδι, πρέπει να μπούμε πολύ δυνατά και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο γιατί έχουμε μείνει βαθμολογικά πολύ πίσω. Νομίζω πως θα τα καταφέρουμε, δουλεύουμε όλη την εβδομάδα, είμαστε συγκεντρωμένοι και την Κυριακή θα δούμε. 

Είναι λίγο βαρύ τα πολλά εκτός έδρας ματς.
Σίγουρα, όταν τα πρώτα τέσσερα παιχνίδια τα παίζεις εκτός έδρας είναι ένα μειονέκτημα αλλά θεωρώ πως η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη. Η ομάδα χρειάζεται ένα τρίποντο, πιο πολύ για ψυχολογική σημασία και μετά πιστεύω πως η ομάδα θα ρολάρει και δεν θα χάνει. Θα χάνει πολύ δύσκολα.

Ποιο είναι το θέμα στην επίθεση και δεν μπαίνει εύκολα γκολ;
Το σημαντικό είναι ότι γίνονται ευκαιρίες. Τώρα από εκεί και πέρα λίγο από όλα παίζουν τον ρόλο τους. Νομίζω ότι θα πάνε όλα καλά όμως, Είναι η αρχή και η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη.

Οι εντυπώσεις του στον Εθνικό:
Τώρα που τα βλέπω καλύτερα είναι ακόμα καλύτερα από ότι τα είχα πει. Είχα μιλήσει για οικογενειακό κλίμα, όντως έτσι είναι. Νομίζω πως η ομάδα είναι τελείως επαγγελματική και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ.

Σε προσωπικό επίπεδο είναι ευχαριστημένος;
Όσο περνάει ο καιρός θέλουμε να γινόμαστε και καλύτεροι. Μπορεί να έχουμε παίξει σε σχέση με κάποιους άλλους, πιο πολλά παιχνίδια αλλά κάθε μέρα θέλεις να γίνεσαι καλύτερος.

Πότε πιστεύει ότι θα είναι ο Λαζανάς  που θέλει και ο ίδιος;
Πιστεύω πολύ σύντομα. Έχω χάσει την προετοιμασία, μπήκα πολύ απότομα, έχω παίξει όλα τα παιχνίδια ολόκληρα. Νομίζω πως πρέπει να διαχειριστώ την κατάσταση αυτή για να είμαι πιο γρήγορα έτοιμος, 100%.

Πιστεύει ότι η ομάδα έχει περιθώρια βελτίωσης;

Εννοείται η ομάδα έχει σημάδια βελτίωσης και θα φτάσει σε ένα σημείο που θα είναι άκρως πρωταγωνιστική

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment