Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Φιλικό και ...παραινέσεις

Την  ευκαιρία να αγωνιστούν ποδοσφαιριστές με μικρό χρόνο συμμετοχής στο Πρωτάθλημα έδωσε ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης σε προπονητικού χαρακτήρα φιλικό που έγινε κόντρα στην Προοδευτική.


  Ο έμπειρος κόουτς δεν χρησιμοποιήσε καθόλου τους Τογρού και Σταφσουλάι που ακολούθησαν ατομικό ο πρώτος και θεραπεία ο δεύτερος ,ενώ όσοι αγωνίστηκαν σε όλο το ματς με τον Ατρόμητο ή  στη μεγαλύτερη διάρκεια αυτού έκαναν αποθεραπεία.
 Απο κει και πέρα και στο περιθώριο του φιλικού, ο κύριος Χατζηαλέξης έκανε μία σύντομη ομιλία προς τους παίκτες τονίζονττας τους χαρακτηριστικά: "Αδικείτε τους εαυτούς σας  και εν συνεχεία την ομάδα με τις ευκαιρίες που χάθηκαν στο ματς με τον Ατρόμητο .Είσαστε καλοί παίκτες ,σας πιστεύει ο  Πρόεδρος,σας πιστεύω εγώ  και οφείλετε στα υπόλοιπα ματς να δείξετε ακόμα καλύτερο εαυτό".
 Παράλληλα, υπήρξε ένα σύντομο τετ α τετ του προπονητή με τον Παπανικόλα που στο ντεμπούτο του αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα. Ο νεαρός ζήτησε συγνώμη για την αποβολή του και  υποσχέθηκε ότι στα επόμενα παιχνίδια θα είναι πιο προσεκτικός και βέβαια θα δώσει  τον καλύτερο του εαυτό για την ομάδα..
Αλλωστε ,για να προσθέσουμε εμείς ο "Ράμπο" είναι ένας εξαιρετικός παίκτης που θα βοηθήσει πολύ στα επόμενα ματς.

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment