Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

"Eμείς το παιχνίδι μας"(video)

Το ξεκίνημα της χρονιάς περιλαμβάνει ταξίδι στην Αλικαρνασσό για την ομάδα μας  κόντρα στον ισχυρό Ηρόδοτο…Ο προπονητής μας Μαργαρίτης Χατζηαλέξης και ο ποδοσφαιριστής μας Αλέξανδρος Σούφλας μοιράστηκαν τις σκέψεις τους εν όψει της πρεμιέρας μιλώντας στο Εθνικός tv Λινκ δηλώσεων εδώ







Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Χατζηαλέξης:
Για το ματς της πρεμιέρας με τον Ηρόδοτο: Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, κόντρα σε μια ομάδα που πέρσι τερμάτισε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, Πέρσι στην έδρα της, νομίζω δεν έχασε, έκανε όλο νίκες, μόνο από την ΑΕΚ έχασε. Αλλά ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε, είναι η πιο δύσκολη έδρα σχεδόν του ομίλου, αλλά αυτό δεν μας λέει τίποτα, εμείς θα πάμε να παίξουμε το παιχνίδι μας και ότι βγει.
Για την διαφορά της πρεμιέρας από το τοπικό στην Γ’ Εθνική: Σίγουρα η παρουσία μας δύο χρόνο στο τοπικό μας κούρασε όλους. Και εμένα και τα παιδιά και την διοίκηση και όλους. Αισθανόμαστε πολύ καλύτερα σε αυτή την κατηγορία και θα αισθανόμασταν πολύ καλύτερα αν ήμασταν και παραπάνω.
Για το δύσκολο ξεκίνημα και τα πολλά εκτός: Μαζί με το κύπελλο είναι τέσσερα εκτός έδρας ματς και εντός έχουμε την Κηφισιά που πέρσι τερμάτισε δεύτερη. Εχουμε δύσκολο πρόγραμμα και το ξέρω. Πολλοί έχουν πει ότι θα είμαστε με μηδέν βαθμούς στο πέμπτο παιχνίδι. Εμείς ακούμε, δεν μιλάμε, δουλεύουμε και θα δείξει.
Το μήνυμα του στον κόσμο εν όψει της πρεμιέρας: Ο κόσμος είναι κοντά μας δεν το συζητώ, είναι η δύναμη της ομάδας. Kαι στο παιχνίδι κόντρα στην Κηφισιά μέσα στο Μοσχάτο πιστεύω ότι δεν θα πέφτει καρφίτσα..

Σούφλας;
Για το ξεκίνημα με τον Ηρόδοτο:
Όποιος και να ήταν ο αντίπαλος μας στο πρώτο παιχνίδι εμείς σίγουρα πάμε για τη νίκη, όπου και να παίζαμε. Σίγουρα είναι δύσκολο παιχνίδι, εκτός έδρας και στην Κρήτη που φημίζονται για το δυναμικό τους παιχνίδι και είναι δύσκολες έδρες, αλλά ότι και να είναι εμείς πάμε για να κερδίσουμε.
Για το δύσκολο ξεκίνημα:
Κάθε αρχή και δύσκολη αλλά εγώ δεν το συμμερίζομαι ότι είναι εύκολο ή δύσκολο το πρόγραμμα. Όπως και να έχει με όλες τις ομάδες θα παίξουμε κάποια στιγμή και μπορεί να είναι καλύτερο που θεωρητικά παίζουμε στις δύσκολες έδρες στην αρχή του πρωταθλήματος και με θεωρητικά δύσκολες ομάδες. Θα δείξει στην πορεία. Εμείς κάθε Κυριακή πρέπει να είμαστε 100% έτοιμοι και να δείχνουμε τις δυνατότητες μας κάθε σαββατοκύριακο. Δεν παίζει ρόλο που παίζουμε και με ποιον. Εμείς να είμαστε καλά και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν.
Για το πώς περιμένει την ομάδα στην δεύτερη του χρονιά εδώ:
Δεύτερος χρόνος στην ομάδα, καλώς εχόντων των πραγμάτων πιστεύω θα τα πάμε καλά γιατί έχουν έρθει καλοί παίχτες, τα καινούργια παιδιά είναι πολύ καλά και έχουν εγκλιματιστεί στην ομάδα και είναι πολύ ποιοτικοί. Υπάρχει μια καλή μαγιά ο περσινός κορμός με τον φετινό.


About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment