Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Χατζηαλέξης: "Προχωράμε"

Το παιχνίδι με την Ιεράπετρα ανήκει στο παρελθόν και ο Εθνικός πλέον κοιτάει το ματς με τον Ατρόμητο Πειραιά εκτός έδρας ,αναμέτρηση που θα σημάνει  την 3η στροφή στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής,


 Η τεχνική ηγεσία  σίγουρα έβγαλε πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα από το παιχνίδι βλέποντας παίκτες με  λιγοστό χρόνο συμμετοχής να αρπάζουν  από τα μαλλιά  την ευκαιρία και να δείχνουν ότι  μπορούν να βοηθήσουν.
"Είμαι ικανοποιημένος από τη  διάθεση και τον  δυναμισμό που έδειξαν οι παίκτες μου", τόνισε ο κ. Χατζηαλέξης και συνέχισε λέγοντας: "Ηταν ένα ματς που θέλαμε να βγάλουμε συμπεράσματα για πρόσωπα και συστήματα και βέβαια είχαμε στόχο την πρόκριση  στο Κύπελλο. Οπως έχω ξαναπεί άλλωστε ο Εθνικός οφείλει σε κάθε ματς να κερδίζει..Τώρα θα ξεκουραστούμε και εν συνεχεία θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας για το ματς με τον Ατρόμητο που είναι πολύ σημαντικό.."
 Η ατυχία πάντως χτύπησε εκ νέου την ομάδα μας..Στο 24, ο Φέτσης έγινε  αναγκαστική αλλαγή  και οι εξετάσεις που θα κάνει τη Δευτέρα θα δείξουν ποιο είναι το πρόβλημα του 24 χρονου άσου..

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment