Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Δυο αρχηγοί απο το παρελθόν στο Μοσχάτο

Δύο εμβληματικές φιγούρες από το πρόσφατο παρελθόν βρέθηκαν την Κυριακή στο γήπεδο του Μοσχάτου για να παρακολουθήσουν τον αγώνα ανάμεσα στον Εθνικό και την Κηφισιά.

 Ο λόγος για τους Γιώργος Σύρο και Μάρκο Φερέιρα που γύρισαν στο γήπεδο, αλλά σαν θεατές αυτή τη φορά και όχι σαν ποδοσφαιριστές των κυανόλευκων. Ο έμπειρος πρώην αμυντικός δεν έμεινε και πολύ καιρό μακριά από την ομάδα, αν σκεφτεί κανείς ότι το καλοκαίρι μετά την άνοδο σταμάτησε το ποδόσφαιρο και στο πρώτο εντός έδρας ματς ήταν εκεί. Από την άλλη ο Μάρκο Φερέιρα βρίσκεται κάποιες μέρες στην Ελλάδα και δεν έχασε την ευκαιρία να έρθει να δει την ομάδα που ήταν ο τελευταίος σταθμός της καριέρας του.
Ας θυμηθούμε όμως για τι έχουν κάνει οι δύο πρώην αρχηγοί του Εθνικού:

Γιώργος Σύρος
Ο 38χρονος «βράχος» φόρεσε την φανέλα του Εθνικού σε 85 ματς συνολικά, πέτυχε 3 γκολ και αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο του Εθνικού, ειδικά μετά την περσινή του κίνηση να έρθει και να ενισχύσει την ομάδα στο τοπικό. Φυσικά ο Γιώργος έχει ένα πλούσιο βιογραφικό σε όλες τις κατηγορίες της Ελλάδας. 

Μάρκο Φερέιρα (Marco Ferreira)

Το 2008 ο Εθνικός έκανε το «μπαμ» και έφερε στην Ελλάδα και την Β’ Εθνική το Πορτογάλο σε ηλικία 30 ετών με πλούσιο βιογραφικό από Πορτογαλία και Ισπανία και έβαζε τις βάσεις για την άνοδο. Στα δύο του χρόνια στον Πειραιά βοήθησε πολύ την ομάδα και την σεζόν 2009-2010 ήταν μέλος της ομάδας που τερμάτισε 3η στα πλέι οφ. Να σημειωθεί ότι ο Μάρκο έχει σηκώσει το τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ το 2004 αλλά και το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ (νυν Γιουρόπα Λιγκ) ως παίχτης της Πόρτο.


ΠΗΓΗ: http://ethnikospeiraia.blogspot.gr/

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment