Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Τράχωνες και ...μαθήματα

Τρίτο  φιλικό για την ομάδα μας απέναντι στους Τράχωνες Αλίμου(Τρίτη 12-8 ,18:00 Καρπενήσι) και βέβαια ακόμα μία σημαντική εξαγωγή συμπερασμάτων για τον κόουτς Χατζηαλέξη απέναντι σε μία ομάδα η οποία από του χρόνου θα αγωνίζεται στην football League.



Στην αναμέτρηση κόντρα στην Μεικτή Ευρυτανίας μπορεί να ήρθε ακόμα μία νίκη αλλά ο προπονητής της ομάδας μας δεν ήταν και πολύ ευχαριστημένος και αυτό γιατί..."η δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις είναι ιδιαίτερα σκληρή  και βέβαια η κούραση βγαίνει στα παιδιά κάτι που είναι απόλυτα φυσιολογικό" ,εξήγησε ο έμπειρος κόουτς μιλώντας στο Ethnikos-fc..
 Εν συνεχεία μίλησε για τα φιλικά και τον βαθμό ετοιμότητας: " Στο κάθε φιλικό που έχει γίνει μέχρι τώρα έχω δεί πράγματα που μου αρέσουν και άλλα όχι..Ωστόσο αυτός είναι ο λόγος που διεξάγονται αυτά τα ματς ,για να κρατήσουμε τα καλά πράγματα και να διορθώσουμε τα λάθη.. Δουλεύουμε πολύ σκληρά σε όλους τους τομείς και θέλουμε να εμφανιστούμε έτοιμοι στα παιχνίδια  Πρωταθλήματος και Κυπέλλου."
 Οσο για το  φιλικό με τους Τράχωνες ο κόουτς τόνισε: "Είναι ένα φιλικό με μία ομάδα ανώτερης κατηγορίας και το περιμένω αρκετά δυνατό..Ολα τα υπόλοιπα θα τα δούμε στο γήπεδο." 

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment