Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Xατζηαλέξης: "Επιλεκτικές κινήσεις"

Μία άκρως ενδιαφέρουσα  συνέντευξη  παραχώρησε ο προπονητής μας  Μαργαρίτης Χατζηαλέξης στη mikriliga.com. Ο κόουτς της ομάδας , μίλησε για τους μεταγραφικούς στόχους  του Εθνικού και έθεσε τα θέλω του κάνοντας παράλληλα ένα απολογισμό στα μεταγραφικά θέματα της ομάδας...
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Κακά τα ψέμματα, στην Γ’ Εθνική και για να σωθείς απλά, χρειάζεται να κάνεις πρωταθλητισμό, έτσι όπως είναι τα πράγματα. Το όνομα του Εθνικού και η ιστορία που έχει αυτός ο σύλλογος, πρέπει να σε κάνουν να βλέπεις ψηλά. Πρέπει ο Εθνικός να πρωταγωνιστεί όπου και αν παίζει. Είτε θέλουμε, είτε... όχι, θα προσπαθήσουμε η ομάδα να πετύχει του χρόνου και νέα άνοδο», ανέφερε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός και στη συνέχεια αναφέρθηκε στα θέματα μεταγραφών και ρόστερ:
«Ό,τι έχω ζητήσει μέχρι στιγμής απ’ τη διοίκηση, το έχουμε πετύχει. Έχουμε στα... σκαριά 2-3 μεταγραφές ακόμα, γίνονται επιλεκτικές κινήσεις. Θα πρέπει να γνωρίζω τους παίκτες που έρχονται στην ομάδα, να ταιριάζουν στη δική μου φιλοσοφία, αλλά και στο κλίμα που... βγάζει ο Εθνικός. Δεν παίρνουμε παίκτες, απλά για να πάρουμε. Στόχος μας τώρα είναι να βρούμε έναν τερματοφύλακα, έναν στόπερ και έναν σέντερ φορ...».

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment