Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Και του χρόνου...Χέλης

΄Ηταν ο άτυχος της φετινής χρονιάς καθώς υπέστη σοβαρό τραυματισμό που τον άφησε σχεδόν 6 μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης..Πλέον ,πιο υγιής από ποτέ, ο Γιάννης Χέλης θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα του Εθνικού και την επόμενη αγωνιστική περίοδο πλέον στην Γ Εθνική.


 Ο "Τρελός" ,όπως τον αποκαλούν στα κυανόλευκα αποδυτήρια, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της ομάδας και συμφώνησε να παραμείνει αφού όπως είπε θέλει να προσφέρει όσα δεν κατάφερε πέρυσι.
Άλλωστε, η ποιότητα του είναι τεράστια όπως και η εμπειρία του, ενώ και ο κόουτς Χατζηαλέξης ήθελε να τον έχει εκ νέου υπό τις οδηγίες του.
O έμπειρος κεντρικός αμυντικός αγωνίστηκε σε 7 παιχνίδια (5 πρωταθλήματος και δύο των πλει οφ)  και μετά την  συνάντηση που είχε με την διοίκηση τόνισε χαρακτηριστικά:
 "Είμαι χαρούμενος που έμεινα γιατί  πέρυσι στάθηκα άτυχος χάνοντας σχεδόν όλη τη σεζόν. Ωστόσο ,όπως είχα υποσχεθεί θα προλάβαινα κάποια ματς των μπαράζ και τελικά τα κατάφερα..Είμαι πλέον υγιής αλλά κυρίως διψασμένος και τρελαμένος για μπάλα αλλά και για να προσφέρω στην ομάδα..Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο και τον  κόουτς για την εμπιστοσύνη ,τους ανθρώπους που με βοήθησαν στην αποκατάσταση μου ,τον Κύριο Παπαμανώλη,τον γιατρό κύριο Καραχάλιο και τον κύριο Μαλισιώβα...Επίσης ευχαριστώ τόσο τους συμπαίκτες μου  που με ...ανέχτηκαν στα πειράγματα που  τους κάνω και του χρόνου τους υπόσχομαι ακόμα περισσότερα.. Παράλληλα, ένα τεράστιο respect στον κόσμο για την αγάπη του...

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment