Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

"Εδώ είναι η οικογένεια μου"

Μπορεί ο Βασίλης Βουτσινάς να μην έχει δεχτεί πολλά «κρεμάσματα» ή αλλιώς λόμπες στην ποδοσφαιρική του καριέρα   ωστόσο την  καλύτερη θα την δεχτεί στις 12 Ιουλίου στη Σαλαμίνα από την καλή του …Γιάννα με την οποία θα έρθει εις γάμου κοινωνία..Πρίν  όμως δεχτεί το ωραιότερο γκολ της ζωής του, ο «Βούτσι»  έκλεισε την εκκρεμότητα της παραμονής του παραμένοντας  στην ομάδα με την οποία ευελπιστεί να πανηγυρίσει  ακόμα μία άνοδο..



Ο έμπειρος κίπερ μίλησε στο www.ethnikos-fc.blogspot.gr τόσο για την παραμονή του όσο και το μέλλον.
«Δεν θα μπορούσα ποτέ να φύγω από την οικογένεια μου.   Ο  Εθνικός  είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου οπότε  θα έφευγα μόνο  αν δεν με ήθελαν.  Είμαι πραγματικά ευτυχισμένος από  την εξέλιξη που πήραν τα πράγματα και   περιμένω πως και πως την έναρξη της σεζόν.»
Οσο για την περσινή σεζόν… «Ότι και να πώ  οι λέξεις είναι λίγες. Ηταν  πραγματικά μαγικές οι στιγμές και ακόμα και αν ήμασταν σε μία κατηγορία που δεν άρμοζε στον Εθνικό τίποτα δεν ήρθε εύκολα.. Οι επιτυχίες ήρθαν με σκληρή δουλειά  .»
Για την Γ Εθνική: «Είναι ένα πρωτάθλημα ,πάρα πολύ δύσκολο,  στο οποίο δεν πρέπει σε κανένα σημείο της κούρσας να χαλαρώσεις  ούτε μία στιγμή. Αν το κάνεις ,κινδυνεύεις  και μην ξεχνάμε ότι πέφτουν  ,αν δεν κάνω λάθος 7 ομάδες.  Αρα χρειάζεται πάντα να  είμαστε σε εγρήγορση..»

Το μήνυμα στον κόσμο: «Τους ευχαριστούμε  για την βοήθεια τους και περιμένουμε να είναι κοντά μας και του χρόνου για να τους δώσουμε χαρές.»

About Ethnikos Piraeus

    Blogger Comment
    Facebook Comment