Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

«Τριάρα» στην Ερυθραία!

Με εκτός έδρας θρίαμβο με 3-1 επί του Πανερυθραίκού ολοκλήρωσ εο Εθνικός την ξέφρενη πορεία του και στα μπαράζ για την άνοδό του στην Γ' Εθνική. Τα γκολ της ομάδας μας πέτυχαν οι Παυλάκης (19'), Παυλόπουλος (44'0 και Σταφσουλάι (67')
Live ενημέρωση απο το www.ethnikos-fc.blogspot.gr.


Παρακολουθήστε πατώντας εδώ την μίνι  συνέντευξη του Παναγιώτη Σκαφτούρου  εδώ τις δηλώσεις του Αντώνη Γρηγοριάδη ,άμεσου συνεργάτη  του κυρίου Αγγελόπουλου, εδώ για το πάρτι μετά το ματς με την Οδηγήτρια και εδώ για τα επινίκια...
H 11άδα μας αποτελείται απο τους:
Βουτσινάς-Γκορόγιας,Γερόλυμος, Σύρος,Χέλης ,Σαμιώτης Μαριόλης,Παυλάκης,Σταφσουλάι ,Σάμιος Παυλόπουλος


Η11αδα του Πανερυθραικου: Moλφεσης,Παπαθανασίου,Παπαδόπουλος,Γκριτζας,Γκόλιας,Χατζης,Τσιπρας,Μίκος,Αδρακτάς,Αντωνιάδης,Παπαζογλου,

Πριν την έναρξη του αγώνα, η διοίκηση του Πανερυθραϊκού απένειμε τιμητική πλακέτα στον πρόεδρο του Εθνικού Αλέξη Αγγελόπουλο και στον Γιάννη Μνατζουράνη!

Ξεκίνησε ο αγώνας χωρίς καμία ιδιαίτερη φάση στα πρώτα οκτώ λεπτά

11' Δοκάρι για τον Πανερυθραϊκό με σουτ του Αδραχτά μέσα από την περιοχή του Εθνικού.

13' Μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους, όταν ύστερα από σέντρα του Αδραχτά, ο Αντωνιάδης έπιασε την κεφαλιά υποχρεώνοντας τον Βουτσινά σε δύσκολη και σωτήρια επέμβαση.

18' Διπλή ευκαιρία για τον Εθνικό. Ο Παυλόπουλος βρέθηκε σε θέση βολής, το σουτ του, όμως αποκρούστηκε και στην επαναφορά ο Σύρος απείλησε, για να σώσει ένας αμυντικός του Πανερυθραϊκού 

19' ΓΓΓΓΚΚΚΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ!!!!!!!!! Ο Σάμιος με εκπληκτική ενέργεια τροφοδότησε τον Παυλάκη, που με αριστερό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα!!! 0-1 για τον Εθνικό!!!

28' Σουτ του Παπάζογλου από επίκαιρη θέση, απέκρουσε σωτήρια ο Βουτσινάς!

44' ΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΚΚΚΚΚΚΚΚΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ!!!!!!!!!! Ο Παυλάκης μετά από υποδειγματική αντεπίθεση του Εθνικού βρήκε με τακουνάκι τον Παυλόπουλο, ο οποίος με ψύχραιμο σουτ γράφει το 0-2 για τον Εθνικό!!!!

Λήξη πρώτου μέρους που βρίσκει τον Εθνικό να προηγείτια 0-2 του Πανερυθραϊκού

Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος χωρίς αλλαγές για τις δύο ομάδες

56' Ο Αντωνιάδης έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Εθνικού, όμως ο Σύρος με αυτοθυσία έσωσε. 

57' Μεγάλη ευκαιρία για τον Εθνικό. Ο Σταφσουλάι έφυγε στην αντεπίθεση και πάσαρε κάθετα για τον Σάμιο που με απευθείας εσωτερικό πλασέ η μπάλα λίγο άουτ!

67' ΓΓΓΓΓΓΓΚΚΚΚΚΚΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ!!!!!!! Απίστευτο γκολ για όσκαρ για τον Εθνικό, που μετατρέπει σε ...πάρτι την αναμέτρηση! Έπειτα από καταπληκτική μπαλιά του Σάμιου, ο Σταφσουλάι έπιασε το μονοκόμματο σουτ σητν κίνηση γράφοντας το 0-3!

68' Πρώτη αλλαγή για τον Εθνικό. Στη θέση του Παυλάκη ο Τσαραούσης.

70' Μειώνει ο Πανερυθραϊκός σε 1-3 με κεφαλια΄μέσα από την περιοχή

80' Διπλή αλλαγή για τον Εθνικό. Οι Σάμιος και Σαμιώτης παραχωρούν τις θέσεις τους στους Μπουραίμη και Μανουλίδη

Λήξη του αγώνα, που βρίσκει θριαμβευτή τον Εθνικό με 3-1 του Πανερυθραϊκού!

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment