Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Σούφλας: "Είμασταν οικογένεια"

To μυστικό της επιτυχίας του Εθνικού αποκάλυψε σε συνέντευξη του στην mikriliga ο Αλέξανδρος Σούφλας. Ο έμπειρος μέσος έκανε λόγο για τον χαρακτήρα της οικογένειας που υπήρχε μέσα στα αποδυτήρια ενώ τόνισε ότι τα όνειρα του συμβαδίζουν με αυτά των "Κυανόλευκων"..



Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Θεωρώ ότι σε όλη τη διάρκεια της σεζόν ήμασταν πολύ καλοί σε όλα τα επίπεδα και είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα ώστε να φτάσουμε στην επίτευξη του στόχου. Υπήρχε μια πολύ καλή μαγιά ποδοσφαιριστών, το τεχνικό τιμ μας βοήθησε πολύ καθώς μας αποφόρτιζε συνεχώς και το γεγονός ότι υπήρχε διοικητική ηρεμία μας βοήθησαν ώστε να παρουσιαζόμαστε αφοσιωμένοι κάθε Κυριακή. Πολύ σημαντικό ρόλο παίζει το γεγονός ότι ήμασταν μια μεγάλη οικογένεια μεταξύ μας και αυτό το αποδεικνύουν και τα αποτελέσματα».
Στη συνέχεια ο Σούφλας αναφέρθηκε στη νέα σεζόν που θα βρει τους ''κυανόλευκους'' να μετέχουν στην Γ' Εθνική τονίζοντας«Σίγουρα ο βαθμός δυσκολίας αυξάνεται καθώς στο νέο πρωτάθλημα θα υπάρχουν περισσότερες ανταγωνιστικές ομάδες. Αυτό σημαίνει ότι ο πήχης θα ανέβει. Από την εμπειρία μου θεωρώ ότι μια ομάδα που έχει καταφέρει μια τόσο μεγάλη επιτυχία δεν θα πρέπει να αλλάξει σε μεγάλο βαθμό. Ασφαλώς όμως και θα πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες προσθήκες σε όλα τα επίπεδα προκειμένου να ανέβει ο σύλλογος επίπεδο. Ο κόσμος δεν θα πρέπει να έχει άγχος καθώς θεωρώ ότι εάν παραμείνουμε ενωμένοι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».
Σε σχετική ερώτηση εάν θα παραμείνει στον σύλλογο τη νέα σεζόν ο χαρισματικός άσος πρόσθεσε: «Είμαστε σε καλό δρόμο και πιστεύω ότι θα βρίσκομαι στην ομάδα. Είναι κάτι που το θέλουμε τόσο εγώ όσο και η διοίκηση και ελπίζω να έρθουμε σύντομα σε συμφωνία».
Ερωτηθείς ποιοι είναι οι στόχοι που έχει θέσει ο ίδιος, είπε: «Οι προσωπικοί μου στόχοι τη δεδομένη χρονική στιγμή συμβαδίζουν με του Εθνικού. Το όνειρο το δικό μου είναι να δω τον εαυτό μου να αγωνίζομαι σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη κατηγορία με τα χρώματα αυτής της ομάδας. Ο συνδυασμός αυτός βέβαια θα είναι ιδανικός εάν δημιουργηθεί σύντομα το γήπεδο του συλλόγου και μπορέσω να αγωνιστώ. Αυτό θα είναι το καλύτερο δυνατό».
Στον επίλογο του ο Αλέξανδρος Σούφλας έπλεξε το εγκώμιο του κόσμου για τον οποίο είπε: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο για την στήριξη μας παρείχε ειδικότερα στους αγώνες μπαράζ. Θέλουμε να τον έχουμε δίπλα μας και τη νέα σεζόν ώστε όλοι μαζί να φτάσουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει».

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment