Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Όταν «μιλούν» οι αριθμοί

Ακόμα μία χρονιά ολοκληρώθηκε για την κανονική περίοδο  και πλέον τα μπαράζ μπαίνουν  σε πρώτο πλάνο για τον Εθνικό που κόντρα σε Χαϊδάρι, Πανερυθραϊκό  και Οδηγήτρια θα παλέψει για την  άνοδο στην Γ Εθνική .


 Μέσα σε όλη αυτή την πορεία των 30 αγωνιστικών  υπήρξαν αρκετοί  πρωταγωνιστές .  Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από τον παίκτη με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής και αυτός δεν  είναι άλλος από τον Μανώλη Λύγκο.
 Το «Τάνκ», αποδεικνύοντας το προσωνύμιο του,  είχε  2171 λεπτά συμμετοχής όντας ένας εκ των πρωταγωνιστών για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος αλλά και του Κυπέλλου.
 Δεύτερος σε συμμετοχές και με 2066 λεπτά ήταν ο Αργύρης Σάμιος που ίσως θα  ήταν  στην πρώτη θέση αν δεν έχανε ένα μήνα σχεδόν  λόγω του τραυματισμού του.
 Από κει και πέρα, και στην 3η θέση βρίσκεται  ο Βασίλης Βουτσινάς με 1980 λεπτά ,στην 4η θέση ο Αλέξανδρος Σούφλας  με 1916 λεπτά και  πέμπτος  ο Δημήτρης Μπένα με  1727 λεπτά..
 Πρώτος σκόρερ της  ομάδας  αναδείχτηκε ο Αργύρης Σάμιος   που στην πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του έφτασε  τα 20 γκολ  γράφοντας ιστορία με τα τέσσερα γκολ που έβαλε σε ένα ματς  κόντρα στην Καστέλλα. Επίσης ,πέτυχε τρεις φορές από δύο γκολ ,ενώ τέσσερις φορές  σκόραρε από τα 11 βήματα..Παράλληλα μοίρασε και τέσσερις ασίστ.
 Δεύτερος σκόρερ ήταν ο Μανώλης Λύγκος που βρήκε δίχτυα 11 φορές εκ των οποίων  μία φορά με χατ τρικ  και τρεις  φορές από δύο φορές. Παράλληλα αντίκρισε μία φορά  την κόκκινη κάρτα ενώ έδωσε και πέντε ασίστ.

Από 10 γκολ πέτυχαν Παυλάκης και Σούφλας στην πρώτη  τους μάλιστα παρουσία με την «Κυανόλευκη».

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment