Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Δείγμα ....θετικόν

Ένα από τα πλέον δυνατά τέστ ήταν για την ομάδα μας το προπονητικού χαρακτήρα φιλικό που έλαβε χώρα στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο..


 Κόντρα σε μία ομάδα της Σούπερλιγκα  που έπαιξε σχεδόν με όλους τους παίκτες της είναι πολύ εύκολο να βγουν τα απαραίτητα συμπεράσματα που πρέπει εν όψει των πλει οφ ανόδου  με την πρώτη αναμέτρηση να λαμβάνει χώρα απέναντι στο Χαιδάρι στις 11 Μαϊου.
 Η ομάδα έβγαλε αρκετά θετικά στοιχεία και στην άμυνα και στην επίθεση δεχόμενη αρκετή  πίεση όπως ήταν απόλυτα φυσικό ,ενώ  ένα επίσης καλό νέο είναι η επιστροφή του Πολυχρονίδη που ξεπέρασε ,όπως όλα δείχνουν την θλάση που τον ταλαιπώρησε και  όσο περνάει ο καιρός θα ανεβάζει ρυθμούς.
Το ίδιο ισχύει και με τον Χέλη που κάνει  απίστευτα σκληρή  δουλειά στο κομμάτι της αποθεραπείας του και το πάθος που δείχνει για να προλάβει τα μπαράζ είναι πραγματικά απίστευτο..
Από κει και πέρα για ακόμα ένα ματς ο Μαριόλης έκανε άψογα τη δουλειά ως κόφτης και με την εμπειρία του και την καλώς εννοούμενη μαγκιά του μέσα στο γήπεδο  θα προσφέρει πολλά..

Ο Χατζηαλέξης και οι παίκτες του συνεχίζουν  τη σκληρή δουλειά με σκοπό κάπου εκεί στις αρχές Ιουνίου η ομάδα να επιστρέψει  στην Γ Κατηγορία και να ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για το  come back εκεί που λένε εχθροί και φίλοι..Στη Σούπερλιγκα..

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment