Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Βουτσινάς: «Απαγορεύεται η απώλεια»

To πρώτο παιχνίδι κόντρα  στο Χαιδάρι έφερε την ισοπαλία για την ομάδα μας που πλέον αντιμετωπίζει την Οδηγήτρια που κόντρα στα προγνωστικά νίκησε τον Πανερυθραικό…


Ο φύλακας-άγγελος των «Κυανόλευκων»  διχτυών  Βασίλης Βουτσινάς με την εμπειρία να ..ρέει μέσα από τα γάντια του μίλησε στο grasidi.gr  για το πρώτο παιχνίδι αλλά και για το επερχόμενο ματς κόντρα στην Οδηγήτρια.

Αναλυτικά ο ..Superman μίλησε .


Για την εκτός έδρας ισοπαλία του Εθνικού με το Χαίδάρι στο πρώτο ματς των μπαράζ:
Έτσι όπως διαμορφώθηκε το παιχνίδι, αφού δεν ηττηθήκαμε σίγουρα είμαστε ευχαριστημένοι αλλά, κατά τη γνώμη μου, μας άξιζε η νίκη καθώς είχαμε σε μεγάλο ποσοστό την κατοχή της μπάλας, είχαμε περισσότερες ευκαιρίες απλώς ίσως πληρώσαμε την αδράνεια του α΄ημιχρόνου συν του ότι το χανόταν ο ρυθμός του παιχνιδιού μας από τις διακοπές που προκαλούσαν οι αντίπαλοι με συχνά πεσίματα στον αγωνιστικό χώρο. Θα έλεγα ότι γενκά το α΄ημίχρονο ίσως ήταν πιο κακό για μας και εξαιτίας του λογικού άγχους που χαρακτηρίζει κρίσιμα παιχνίδια όπως το σημερινό αλλά και λόγω κάποιων ατομικών και συλλογικών ατελειών. Στο β΄ημίχρονο που βρεθήκαμε λόγω του σκορ, με την πλάτη στον τοίχο αντιληφθήκαμε τι έπρεπε να κάνουμε και καταφέραμε να ισορροπήσουμε τα πράγματα.

Για τη νίκη της Οδηγήτριας επί του Πανερυθραϊκού και για το επικείμενο μεταξύ τους παιχνίδι:
Καταρχήν συγχαρητήρια στην Οδηγήτρια για τη νίκη της και ένα μπράβο στα παιδιά για τη φετινή τους πολύ καλή πορεία. Τώρα, εμείς την Τετάρτη θα δούμε το ματς μαζί της σαν έναν τελικό όπου πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε γιατί δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες. Από ΄κει και πέρα, ο καλύτερος ας κερδίσει. Εμείς, πάντως, θα είμαστε δυνατοί!

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment