Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Αγγελόπουλος: "Γήπεδο 5000 θέσεων για τον Εθνικό"

Μία άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο Πρόεδρος  του Εθνικού, Αλέξης Αγγελόπουλος στην εφημερίδα "ΦΩΣ"  και τον Θέμη Σινάνογλου κάνοντας αναφορά στα όνειρα του για την ομάδα αλλά και  για το γήπεδο.
Κάποια απο τα σημαντικότερα αποσπάσματα είναι τα εξής:

"Ξεκινάμε τα πλει οφ  την Κυριακή με αντιπάλους το Χαιδάρι, τον Πανερυθραικό και την Οδηγήτρια ..Εχουμε σεβασμό στους αντιπάλους μας ,αλλά πρέπει να τα δώσουμε όλα για να ανέβουμε στην Γ Εθνική..Ο Εθνικός δεν πανηγυρίζει το Πρωτάθλημα στην κατηγορία που είμαστε ,και αν παίκτες-φίλαθλοι -διοίκηση είμαστε ενωμένοι πιστεύω ότι θα ανέβουμε.

Για την ομάδα και τον προπονητή: Ο Εθνικός είναι κράμα έμπειρων και νέων παικτών και στην ομάδα έχουμε ταλέντα.. Ο Χατζηαλέξης είναι Εθνικός, σοβαρός άνθρωπος ,μας έχει αήττητους απο πέρυσι ,τον θεωρώ φίλο και συνεργάτη πρώτα και μετά προπονητή της ομάδας.

Για το γήπεδο: Έχω τη διαβεβαίωση και  και από τον κ.Μώραλη και από τον κΜιχαλολιάκο  ότι συναινούν  στο αίτημα του Εθνικού  για τη δημιουργία του γηπέδου  στην περιοχή του ΣΕΦ. Απέναντι,δηλαδή από το Καραισκάκη στο οποίο έπαιζε για δεκαετίες ο Εθνικός .  Υπενθυμίζω ότι  ότι με τη βοήθεια του κ. Σγουρού και του κ .Αθανασιάδη από την Περιφέρεια υπάρχει χρηματοδότηση για την κατασκευή γηπέδου για τον Εθνικό. Εχω κάνει  διεξοδικές  συζητήσεις με τη διοίκηση του ΤΑΙΠΕΔ και είμαστε στο τελικό στάδιο  για να γίνει δεκτή η προμελέτη την οποία έχουμε πληρώσει και έχουμε εκπονήσει για την κατασκευή δύο  γηπέδων στο χώρο του ΣΕΦ ,ένα για τον Εθνικό και ένα για την ΕΠΣΠ. Το γήπεδο του Εθνικού θα είναι χωρητικότητας 5000 θέσεων  και της ΕΠΣΠ 600 θέσεις..

Για τις εκλογές στον Πειραιά: Δεν ξέρει ο πολύς κόσμος  ότι στο ψηφοδέλτιο του κ. Μώραλη υπάρχουν άνθρωποι  του Εθνικού και  με παρότρυνση μας.Εκτός απο Εθνικός είμαι και Πειραιώτης ,η οικία μου είναι στον Πειραιά ,το γραφείο μου το ναυτιλιακό είναι στον Πειραιά, οι οπαδοί του Εθνικού είναι επίσης στον Πειραιά.. Μάλιστα, σύμφωνα με μία έρευνα που έγινε ,όπως μου μεταφέρανε άνθρωποι από την παράταξη του κ. Μώραλη ,στον Δήμο Πειραιά ψηφίζουν 15.000 Εθνικοί../Εγώ δεν θα κρίνω υποψήφιους, ούτε ο Εθνικός είναι μαγαζί κανενός ,ώστε να δώσω γραμμή στον κόσμο. όμως μπορώ να πώ  ότι οι προτάσεις που έχει κάνει ο κ,. Μώραλης είναι και ρεαλιστικές και σημαντικές.  Δικοί μας  πρωτοκλασάτοι αθλητές(Σκαφτούρος,Αντωνάκου) έχουν μπεί στο ψηφοδέλτιο Μώραλη ,ενώ  και στο ψηφοδέλτιο του κ. Μιχαλολιάκου υπάρχουν Εθνικοί. Εύχομαι απο αυτή τη διαδικασία να βγεί ο Πειραιάς νικητής  και ανεξάρτητα απο το αποτέλεσμα ,να μην πετάξουμε όσα καλά έχουν γίνει στον Πειραιά τα τελευταία χρόνια..

Για τις σχέσεις Ολυμπιακού-Εθνικού: "Είμαι Πειραιώτης ,Καστελιώτης,Εθνικός  αλλά όχι αντι ολυμπιακός..Η κόντρα είχε δημιουργηθεί μέσα απο την άμιλλα στους αγώνες ποδοσφαίρου και πόλο..Αλλά ήταν υγιής κόντρα. Το ότι μικρυνε ο Εθνικός , ο επι δεκαετίες δεύτερος μεγάλος του Πειραιά, οφείλεται στην ανυπαρξία δικών μας διοικήσεων .Μήν ψάχνουμε δικαιολογίες σε τρίτους χωρίς να κάνουμε αυτοκριτική. Εμείς πρέπει να κοιτάμε τα του οίκου μας.Στόχος μας είναι να ξανακάνουμε τον Εθνικό μεγάλο ..Καταλαβαίνω το σκεπτικό Μαρινάκη για το πως υπερασπίζεται τα συμφέροντα της ομάδας του ..Σου λεει ο άνθρωπος, "ας επενδύσουν και άλλοι αληθινά λεφτά και μετά να μιλάνε"... Το ίδιο σκεπτικό έχω και εγώ για τους αντιπάλους του Εθνικού. Δεν μου αρέσουν αυτοί που καλύπτουν τις δικές τους αδυναμίες ,ρίχνοντας πάντα αλλού τα βάρη  .Επίσης, μου αρέσει στον Μαρινάκη ότι είναι οπαδός και επειδή είναι οπαδός τον σέβομαι..

Για το  φιλικό για τον Κρητικόπουλο : Ηταν εκπληκτικό αυτό που έγινε..Στην μνήμη του Κρητικόπουλου ,που την οικογένεια του τιμήσαμε ,ο κ.Μαρινάκης και εγώόπως και οι σύλλογοι βετεράνων των δύο ομάδων,ενώ μαζεύτηκαν πάνω απο 150 βετεράνοι  και των δύο συλλόγων, ενώ παράλληλα τιμήθηκαν οι ποδοσφαιριστές που έχουν  φορέσει τις φγανέλες αμφότεων των συλλόγων..




  

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment