Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Έτοιμος για τα μπαράζ!

Ο πρωταθλητής και Κυπελλούχος Πειραιά Εθνικός ήταν ο θριαμβευτής του ντέρμπι της 28ης αγωνισιτκής με το Κερατσίνι επικρατώντας με 2-0, δείχνοντας σε πολύ καλή κατάσταση εν όψει των επερχόμενων μπαράζ ανόδου. Τα γκολ της ομάδας μας πέτυχαν οι Ξενιτόπουλος (44' με απευθείας κόρνερ) και Σούφλας (80')

To τέταρτο πρόβλημα για την ομάδα μας μετά τους Χέλη,Πολυχρονίδη και Σκαφτούρο είναι ο Σύρος που  αντιμετώπισε πρόβλημα με το φρονιμίτη του δοντιού του και έμεινε σπίτι του καθώς του  έγινε φλεγμονή..
Δείτε εδώ  τι δηλώνει ο Δημήτρης Μπένα στο επίσημο κανάλι της ομάδας...
Δείτε πατώντας εδώ  τι έγινε στο ματς του πρώτου γύρου...





H oμάδα μας αγωνίζεται με Βουτσινά,Γκορόγια,Γερόλυμο,Μπένα,Σαμιώτη,Ξενιτόπουλο,Παυλάκη Σoύφλα,Λύγκο,Μανουλίδη,Σταφσουλάι.
Η 11αδα του Κερατσινίου είναι η εξής..Φραντζεσκάκης,Βαττής, Ρώμαντζης,Σκούρτας, Παπαδόγκωνας, Τρουμπούνας,Αγγελάκης,Μαρμαρίδης,Μάλλης, Μιρτσέα, Μπουρμπούδης.

Το πρώτο  20λεπτο κυλάει με ένα γρήγορο τέμπο μες τις δύο ομάδες να έχουν μπει ιδιαίτρερα ορεξάτες αλλά χωρίς κάποια από τις δύο να έχει δημιουργήσει φάση.
 Στο 32 το Κερατσίνι είχε δοκάρι όταν  βγήκε σέντρα απο τα δεξιά , ο Μάλλης έπιασε μία παράξενη κεφαλιά με την μπάλα να παίρνει  παράξενη τροχιά χτυπώντας τελικά στο δοκαρι του Βουτσινά.
Ευκαιρία για τον Εθνικό στο 43 ,όταν ο Λύγκος έκανε ωραία ατομική προσπάθεια από τα αριστερά και την κατάλληλη στιγμή έβγαλε για τον Σταφσουλάι το  σουτ του οποίου  πέρασε ψηλά άουτ..

44' ΓΓΓΚΚΚΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛ!!!!!!! 1-0 για τον Εθνικό!!! 
Τρομερό γκολ του Ξενιτόπουλου με απευθείας κόρνερ απο τα δεξιά με τη  μπάλα να παίρνει πολύ φάλτσο και να καταλήγει στα δίχτυα...

60' Τρομερή κάθετη μπαλιά του Σαμιώτη στον Σταφσουλάι, ο οποίος από εξαιρετική θέση πλάσαρε στο οριζόντιο δοκάρι

65' Αλλαγή για τον Εθνικό. Στη θέση του Μανουλίδη πέρασε ο Σάμιος.  

70' Δεύτερη αλλαγή για τον Εθνικό. Στη θέση του Σταφσουλάι ο Παυλόπουλος 

77' Τρίτη αλλαγή για τον Εθνικό. Στη θέση του Σαμιώτη περνάει ο Μαριόλης

80' ΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ!!!!!! Από κόρνερ ο Σούφλας με κεφαλιά πέτυχε το 2-0 για τον Εθνικό!!!! 

86' Όμορφη ατομική προσπάθεια του Γκορόγια και πλασέ με το αριστερό, απομάκρυνε ο Φραντζεσκάκης με τα πόδια.  

Λήξη του αγώνα, με τον Εθνικό να θριαμβεύει 2-0 του Κερατσινίου

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment