Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Αποχαιρέτησε με νίκη!

Με εκτός έδρα ςνίκη 2-1 επί του Νέου Φαλήρου ολοκλήρωσε ο Εθνικός τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για τον Β' Όμιλο της Α' Κταηγορίας στην κανονική περίοδο. Τα γκολ της ομάδας μας πέτυχαν οι Σάμιος (13' πεν.) και Γκορόγιας (77').




Ο κόουτς Χατζηαλέξης  ξεκινάει  με την εξής 11αδα...Μειμάρογλου,Σπήλιος,Γερόλυμος,Μαριόλης,Σύρος,Σαμιώτης,Γκορόγιας,
Μανουλίδης, Παυλόπουλος, Σάμιος,Σταφσουλάι..

12' Ο Σταφσουλάι ανατρέπεται από αντίπαλο του Νέου Φαλήρου και κερδίζει πέναλτι.

13' ΓΓΓΚΚΚΚΟΟΛΛΛΛΛ!!!! Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Σάμιος και 0-1 για τον Εθνικό!

16' Όμορφη προσπάθεια του Σαμιώτη και σουτ, αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο άουτ.

18' Ο Σταφσουλάι έφυγε όμορφα στην κόντρα, όμως το πλασέ, που επιχείρησ,ε δεν ήταν το ενδεδειγμένο και ο πορτιέρο των γηπεδούχων μπλόκαρε την μπάλα.

40' Ο Εθνικός εξακολουθεί να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων πιέζοντας για ένα δεύτερο γκολ.

Λήξη πρώτου μέρους με τον Εθνικό να προηγείται 0-1 του Νέου Φαλήρου χάρη στο εύστοχο πέναλτι του Σάμιου από το 13ο λεπτό.

46' Με δύο αλλαγές ξεκινάει ο Εθνικός το δεύτερο μέρος. Τις θέσεις των Σπήλιου και Μανουλίδη πήραν οι Λύγκος και Σούφλας

61' Τρομερή τριπλή ευκαιρία για τον Εθνικό! Τα σουτ των Σαμιώτη, Σάμιου και Παυλόπουλου από πολύ καλές θέσεις αποκρούστηκαν από τον τερματοφύλακα του Νέου Φαλήρου που είναι εξαιρετικός!

62' Τρίτη αλλαγή για τον Εθνικό. Στη θέση του Σταφσουλάι ο Παυλάκης

68' Στην αντεπίθεση έφυγε ο Σάμιος, που πάρασε στον Παυλόπουλο, το πλασέ του οποίου απομάκρυνε ο πορτιέρο των γηπεδούχων σωτήρια.

77' ΓΚΚΚΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ! 0-2 για τον Εθνικό. Ο Σάμιςο τροφοδότησε όμορφα τον Γκορόγια κι ο τελευταίος αφού έκανε την σέντρα - σουτ, η μπάλα κόντραρε σ' έναν αμυντικό των γηπεδούχων, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα!

90' Μείψσε το Νέο Φάληρο με πέναλτι, στο οποίο υπέπεσε ο Μαίμάρογλου.

Λήξη του αγώνα, που βρίσκει τον Εθνικό να κερδίζει 2-1 το Νέο Φάληρο και να ολοκληρώνει με νίκη τις υποχρεώσεις του στην κανονική περίοδο.

About Ethnikos Piraeus

    Blogger Comment
    Facebook Comment