Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Οι ακαδημίες μας

Διαβάστε τα αποτελέσματα των ακαδημιών μας όπως αυτά διαμορφώθηκαν το προηγούμενο Σ.Κ. με τη  δουλειά που γίνεται στα εν λόγω τμήματα να είναι εξαιρετική.


ΕΦΗΒΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΣΠ ΑΕ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ 1-2
Ένα ακόμα τρίποντο το  4ο στη σειρά για την ομάδα του Μάκη Σαμιώτη που ήρθε σαν επιστέγασμα της εξαιρετικής δουλειάς προπονητή και παικτών και του εφηβικού μας. Στο πολύ σημαντικό παιχνίδι με την ΑΕ Περάματος μέσα στο Πέραμα η ομάδα μας παρουσιάστηκε σε πολύ καλή κατάσταση και προηγήθηκε 1-0 με τον Γκόντε στο 1ο μέρος. Συνέχισε να υπερέχει στο β μέρος, να φτιάχνει αλλά να χάνει  ευκαιρίες και ισοφαρίστηκε σε μια αντεπίθεση των γηπεδούχων. Η υπεροχή της ομάδας μας  επιβραβεύτηκε με ωραίο γκολ του Φωτιάδη και η νίκη διατηρήθηκε άνετα ακόμα και όταν μείναμε με 10 παίκτες  (σωστή αποβολή του Λεκαράκου). Εξαιρετική η φιλοξενία των γηπεδούχων και καλή η διαιτησία.
 
ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΣΠ ΑΡΗΣ ΑΜΦΙΑΛΗΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ 1-1
Πέρασε αήττητο και από τις Σιταποθήκες το προπαιδικό μας. Απέναντι σε ένα πολύ καλό αντίπαλο η ομάδα μας, με τον Μάκη Σαμιώτη για πρώτη φορά στον πάγκο, έπαιξε έξυπνα και με πάθος και προηγήθηκε με πέναλτι που κέρδισε ο Σιγάλας και εκτέλεσε ο  Έξαρχος. Χωρίς να κινδυνεύσει ιδιαίτερα  σε μια άτυχη στιγμή προς το τέλος του αγώνα ισοφαρίστηκε με αυτογκόλ. Στην συνέχεια πίεσε αλλά δεν είχε αρκετό χρόνο να πάρει την νίκη.
 
 
Στα υπόλοιπα φιλικά παιχνίδια του Σ/Κ είχαμε τα εξής αποτελέσματα
ΠΑΙΔΙΚΟ Τουρνουά Acropolis2  ΑΟ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΕΘΝΙΚΟΣ 4-2
JUNIOR : AO KOΡΥΔΑΛΛΟΥ – ΕΘΝΙΚΟΣ 2-2
PROJUNIOR: ΑΓ. ΕΛΕΟΥΣΑ – ΕΘΝΙΚΟΣ 3-2
ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ : ΙΕΡΑΠΟΛΗ – ΕΘΝΙΚΟΣ 2-1

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment