Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Δίδυμο ....εμπειρίας

Αν υπήρχαν κέρδη από το ματς κόντρα στον ΠΑΟ Ρούφ αυτά έχουν ονοματεπώνυμο....Γιώργος Μαριόλης και Παναγιώτης Σκαφτούρος...
  Οι δύο έμπειροι άσοι αρχίζουν και βρίσκουν τα πατήματα τους με τον πρώτο  να ανεβάζει όλο και περισσότερες στροφές, αγωνιζόμενος μάλιστα  για 90 λεπτά στο συγκεκριμένο ματς, και όντας ένας παίκτης με σημαντική εμπειρία αλλά και ικανότητα να αγωνιστεί  τόσο στη μεσαία γραμμή όσο και στην άμυνα δείχνει ψήγματα της ποιότητας αλλά και εμπειρίας του.. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι ο "σκληρός" όπως τον αποκαλούν όπως και πολλά από τα παιδιά της ομάδας πάνε στο γήπεδο  πολύ πριν ξεκινήσει η προπόνηση αλλά και όταν τελειώσει το πρόγραμμα συνεχίζουν τη δουλειά..
 Οσον αφορά στον Σκαφτούρο, ο 29χρονος ξεπέρασε τη θλάση που τον ταλαιπωρούσε  και στο ματς με το Ρούφ έδειξε  ότι  βρίσκει το ρυθμό του. Και μην ξεχνάμε ότι ο Σκαφτούρος μπορεί να μην είχε συχνή επαφή με τα δίχτυα  απο τότε που ήρθε πίσω στην ομάδα , αλλά οι 5 ασίστ που έχει  μοιράσει και το γεγονός ότι με τον όγκο του έχει ανοίξει διαδρόμους σε συμπαίκτες του δείχνουν  ότι  έχει γίνει και ακόμα πιο ώριμος .. 

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment