Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Σε φουλ ρυθμούς οι Ακαδημίες

Με αμείωτο ρυθμό συνέχισαν τις αγωνιστικές τους δραστηριότητες τα τμήματα υποδομών ακόμα και μέσα στις διακοπές του Πάσχα.
ΕΦΗΒΙΚΟ : Συνέχισε με μια ακόμα νίκη την 5η συνεχόμενη και 6 στους τελευταίους 7 αγώνες (έχει και μια ισοπαλία),  την πορεία του το εφηβικό στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΠ. Αυτή την φορά με εξαιρετική εμφάνιση νίκησε τους Λέοντες Καμινίων με 6-1 χάρη σε τέρματα των Φωτιάδη, Κατσάρα, Διακάκη, Μποζά, Λεκαράκου και Ζούπα. Ρεπό έχει η ομάδα αυτή την Κυριακή και θα πραγματοποιήσει φιλικό παιχνίδι.
Μεσοβδόμαδα η ομάδα έπαιξε ένα δυνατό φιλικό με την ΑΕΚ στο προπονητικό κέντρο των κιτρινόμαυρων στα Σπάτα (1-1 το τελικό σκορ).
ΠΑΙΔΙΚΟ: Νίκησε τον Αετό Κορυδαλλού στα μπαράζ για τον υπερπρωταθλητή της ΕΠΣΠ η ομάδα μας με 1-0 χάρη σε γκολ του Αλιάσι. Μεσοβδόμαδα έγινε φιλικό με το Χαϊδάρι, ενώ 3 παιχνίδια έχουν τα παιδία του παιδικού αυτό το Σ/Κ. Για τα play-off του Θουκυδίδειου παίζουν στο Γουδί με τον Ηνίοχο το Σάββατο στις 11.00. Υπάρχουν και 2 παιχνίδια για τα τουρνουά  Acropolis, ένα το Σάββατο στις 13.00 στο ΣΕΦ με την Καστέλλα και ένα την Κυριακή στις 19.00 στη Χαραυγή με τους Ν. Ευγενείας.
ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ: Συνεχίζει την προσπάθεια του στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΠ η ομάδα του προπαιδικού αντιμετωπίζοντας σε ένα δύσκολο αγώνα τον Αία Σαλαμίνας την Κυριακή στις 11.00 στη Σαλαμίνα. Προπονήσεις περιελάμβανε το πρόγραμμα αυτές τις μέρες.
JUNIOR & PROJUNIOR: Φουλ αγωνιστικό πρόγραμμα (κατά τα Αγγλικά πρότυπα) εφαρμόζει ο Αντώνης Γρηγοριάδης στις γιορτές. Εκτός από τις προπονήσεις της μεγάλης εβδομάδας, οι ομάδες μας συμμετέχουν σε τουρνουά που διοργανώνουν οι Ακαδημίες του ΠΑΟΚ στην Αθήνα, με καθημερινούς αγώνες που ολοκληρώνονται το Σάββατο.

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment