Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Υποχρέωση μας όλοι οι τίτλοι

Σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε  το καθιερωμένο τραπέζι  της ΕΠΣΠ  με τους δύο φιναλίστ του τελικού . Εκεί που ο  Αλέξης Αγγελόπουλος ήταν κάθετος στους στόχους της ομάδας...

 Το παρών έδωσαν σύσσωμο το Προεδρείο της ΕΠΣΠ, οι Πρόεδροι των δύο φιναλίστ, οι αποστολές των δύο ομάδων και οι ρέφερι της αναμέτρησης...
 Ο Πρόεδρος της ομάδας μας, Αλέξης Αγγελόπουλος, στην τοποθέτηση του για τον αγώνα τόνισε χαρακτηριστικά: "Εγώ το μόνο που εύχομαι είναι να μην ξαναπαίξουμε στον τελικό Πειραιά. Αν πούμε ότι σεβόμαστε την ιστορία του Εθνικού, θα πρέπει κάποια στιγμή όλοι μας, μακάρι να μας αξιώσει και ο θεός να είναι μαζί μας και παιδιά που ήδη τρέχουν, προσπαθούν και ιδρώνουν, να φτάσουμε την ομάδα από την Α΄ Πειραιά πολύ ψηλά.
Ο στόχος μας είναι αυτός. Από εκεί και πέρα στο πέρασμά μας από αυτές τις κατηγορίες θέλουμε να κάνουμε φίλους. Ξέρουμε πoια σωματεία κάνουν σωστά τη δουλειά τους, ένα από αυτά είναι και ο Αετός Κορυδαλλού. Παρόλο που υπάρχει έντονος ανταγωνισμός καθώς είμαστε στον ίδιο όμιλο είναι η μόνη ομάδα που έχει τα εχέγγυα να χτυπήσει στα ίσια τον φετινό Εθνικό και το έχει αποδείξει.
Θεωρώ ότι έχουμε καταφέρει με τις όποιες δυσκολίες να έχουμε μια φιλική σχέση, και αυτή θα παραμείνει όπως και να έχει. Από εκεί και πέρα η ομάδα που αυτή τη στιγμή προεδρεύω εγώ έχει την υποχρέωση να πάρει το κύπελλο, έχει υποχρέωση να ανέβει κατηγορία και θα το κάνει. Σέβομαι τον Αετό, είμαι σίγουρος ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι. Ελπίζω στο τέλος της χρονιάς να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι και να παραμείνουμε όπως είμαστε."

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment