Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Με την ...αύρα του τελικού

Θετικά επηρεασμένοι από το κλίμα και την αύρα της νίκης που αποκόμισαν οι παίκτες των Ακαδημιών στον τελικό του κυπέλλου Πειραιά στο Καραϊσκάκη, συνέχισαν με νίκες σε όλα τα παιχνίδια της Κυριακής. 



Αναλυτικότερα είχαμε:


ΠΑΙΔΙΚΟ ΘΟΥΚΙΔΙΔΕΙΟ AFC
ΥΜΗΤΤΟΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ 0-1
Νίκη και μέσα στον Υμηττό με ωραίο γκολ του Παλούκη για την ομάδα του παιδικού, με την οποία ουσιαστικά κλείδωσε την συμμετοχή της στην τετράδα των play-off.
Εθνικός: Πασχάλης Φ., Καραφυλάκης, Φραγκάκης, Σιγαλάκος, Ηλιόπουλος, Πίσσας, Παλούκης, Ζούπα, Μάχας, Κοτζαμάνης, Αλιάσι, Δημητρόπουλος, Στουραΐτης, Πασχάλης Δ.
Προπονητής: Θωμάς Μακρής

ΠΑΙΔΙΚΟ ACROPOLIS
ΑΙΑΣ ΤΑΥΡΟΥ – ΕΘΝΙΚΟΣ 1-4
Εξαιρετική εμφάνιση για την ομάδα και 5η συνεχόμενη νίκη με 2 γκολ του Χουντάι και από ένα των Τοπογλίδη και Κολώκα.
Εθνικός: Ντόσκορης, Χαιρέτας, Αλατσεράκης, Δαφνάκης, Κανελλόπουλος, Γεωργίου, Γαληνός, Παπαγεωργίου, Κολώκας, Βατίστας, Τοπογλίδης,Χουντάι
Προπονητής: Μάκης Σαμιώτης

ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΣΠ
ΑΝΑΓΕΝ. ΜΟΣΧΑΤΟΥ - ΕΘΝΙΚΟΣ 0-2
Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΠ η ομάδα του προπαιδικού. Μεταμορφωμένη προς το καλύτερο σε σχέση με τις τελευταίες της εμφανίσεις, η ομάδα μας δεν κινδύνευσε καθόλου από ένα δυνατό αντίπαλο. Ένα γκολ του φορ Σιγάλα στο πρώτο μέρος και ένα από τον εξαιρετικό και σε αυτό το ματς Κουνέλη, κλείδωσαν μια άνετη νίκη που συνοδεύτηκε από καλή εμφάνιση όλων των παικτών.
Εθνικός: Παναγιωτόπουλος, Στάφα, Λαζαρίδης, Τσιτσίρης, Έξαρχος, Μαυρίδης, Σιγάλας, Βρεττάκος, Καγιάσης, Κουνέλης, Βατίστας – Παπαθανάσης, Μπουνίτσης
Προπονητής: Μιχάλης Σακκέλης

JUNIOR  ΕΘΝΙΚΟΣ- ΑΙΓΑΛΕΩ  7-3
Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις για τα Junior του Αντώνη Γρηγοριάδη. Με  3 γκολ του Γκλάβα, 2 του Ζαχαρόπουλου, και από 1 των Γεωργούδη και Σκουλαρίκη πέρασε άνετα και αυτόν τον αντίπαλο.
Εθνικός: Χαρμάνης, Αγρανιώτης, Γκλάβα, Παπαδάκης Στ., Τούντας, Ζαχαρόπουλος, Σκουλαρίκης, Γεωργούδης, Μελάς, Ορφανίδης, Κόκκινος, Παπαδάκης Α., Στυλιανούδης, Χύσα, Ψαρράς, Πυροβολικός
Προπονητής:  Αντώνης Γρηγοριάδης

PROJUNIOR  ΕΘΝΙΚΟΣ – ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ 10-4 (Ημιτελικός)
Ντέρμπυ για ένα ημίχρονο ήταν ο ημιτελικός. 3-3 το πρώτο μέρος με συνεχείς εναλλαγές σκορ και συναισθημάτων. Με πολύ πάθος και πολύ ψυχωμένα έπαιξαν τα παιδιά στο 2ο ημίχρονο και μόλις ξέφυγαν λίγο στο σκορ, ο αντίπαλος κατέρρευσε.
5 γκολ ο Αυλωνίτης 2 ο Φαναρτζής και από 1 οι Βογιατζόγλου Μυστακίδης και Κατηφές για την ομάδα μας που περιμένει στον τελικό τους Νέους Ευγενίας.
Εθνικός: Ασημάκης, Παναγιωτάκης, Φαναρτζής, Βογιατζόγλου, Τσιντάβης, Αναγνώστου, Μυστακίδης, Αυλωνίτης –Κόκκινος, Κατηφές, Γεωργακάκης Σ., Γεωργακάκης Γ., Λέγκιση, Γενιατάκης
Προπονητής:  Αντώνης Γρηγοριάδης

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 15-16/3/2014
ΕΦΗΒΙΚΟ Πρωτάθλημα ΕΠΣΠ Γήπεδο ΣΕΦ 10.00 με ΟΔΗΓΗΤΡΙΑ

ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ
  Πρωτάθλημα ΕΠΣΠ Γήπεδο ΣΕΦ 11.45 με ΑΙΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

ΠΑΙΔΙΚΟ Σάββατο 18.30 Γήπεδο ΟΡΙΖΟΜΥΛΩΝ με ΙΕΡΑΠΟΛΗ

ΠΑΙΔΙΚΟ Κυριακή 10.30 Γήπεδο Δραπετσώνας με Α.Σ. ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ

JUNIOR Σάββατο 12.00  Γήπεδο AJAX Arena

PROJUNIOR: ΤΕΛΙΚΟΣ με Ν. Ευγενείας Σάββατο 10.00 Γήπεδο KIFISSOS FC


ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ: Σάββατο 11.00 Γήπεδο KIFISSOS FC

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment