Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

"Πάμε για την κούπα"(video)

O πρώτος από τους πολλούς στόχους επετεύχθη.. Η ομάδα μας είναι στον τελικό του Κυπέλλου Πειραιά  και πλέον απομένουν ακόμα τρεις για να γελάμε εμείς στο τέλος..Τεχνική ηγεσία και παίκτες  θέτουν τους επόμενους στόχους για τον Εθνικό που όλοι ονειρευόμαστε.


Αναλυτικά:




ΧΑΤΖΗΑΛΕΞΗΣ
Ο στόχος επιτεύχθηκε, ο Εθνικός είναι στον τελικό Κυπέλλου Πειραιά. Πως αισθάνεστε;
Σίγουρα είναι μια στιγμή ιδιαίτερη, δεν πίστευα ποτέ ότι δεν θα είαμστε στον  τελικό με αυτούς πους παίκτες που διαθέτω. Το θέλαμε πάρα πολύ το παιχνίδι, το ήθελαν και οι παίκτες και απ’ ότι φαίνεται το αποδείξαμε.
Επιτεύχθηκε και αυτό που είπατε σε δηλώσεις σας περί εγωισμού; Αποκλείσατε δηλαδή το Μοσχάτο από τον τελικό κάτι που θέλατε πολύ;
Δεν είναι το θέμα ότι ήθελα πολύ είναι το θέμα του εγωισμού. Πήραμε μια άτυπη εκδίκηση για τον περσινό τελικό. Έτσι είναι η ζωή, πέρυσι στεναχωρηθήκαμε εμείς φέτος στεναχωρήθηκαν εκείνοι.
Το κλειδί της επιτυχίας σήμερα;
Το κλείδί της επιτυχίας ήταν η δίψα που είχαν οι παίκτες να βρεθούν στον τελικό, η μαχητικότητα και το πάθος που έδειξαν και αυτό τα λέει όλα.
Ποιές είναι οι σκέψεις για την συνέχεια; Στον τελικό θα αντιμετωπίσετε τον Αετό Κορυδαλλού.
Νομίζω ότι είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του Πειραιά και ο Αετός.  Χαίρομαι που θα βρεθούμε μαζί στον τελικό κυπέλλου, είναι μια καλή ομάδα, παίζει καλό ποδόσφαιρο και νομίζω ότι θα γίνει ένας καλός τελικός.

ΛΥΓΚΟΣ
Το τρίτο γκολ του Εθνικού ανήκει σε σένα! Πως αισθάνεσαι που μεσολάβησες για το σημερινό 1-3;
Σίγουρα ειμαι ικανοποιημένος που σκόραρα αλλά και να μην συνέβαινε αυτό και να το έκανε κάποιος άλλος θα ήταν ίδια τα συναισθήματα. Τελείωσε αυτό προχωράμε και βλέπουμε το Σαββατιάτικο παιχνίδι για το πρωτάθλημα το οποίο δεν είναι εύκολο και μεσολαβούν μόνο 2 μέρες.
Έχει κάποιο ειδικό βάρος αυτή η νίκη καθώς ο Εθνικός κατάφερε να αποκλείσει από τον τελικό κυπέλλου το Μοσχάτο, την ομάδα που πέρυσι ήταν κυπελλούχος;
Σίγουρα. Το περσινό μας πόνεσε, το έχουμε ξαναπεί, σήμερα πήραμε μια άτυπη ρεβανς θα έλεγα,προκριθήκαμε στον τελικό και το θέμα είναι πλέον να κατακτήσουμε το τρόπαιο.
Αντίπαλος στον τελικό ο Αετός Κορυδαλλού. Η πρώτη σκέψη σου;
Πιστεύω ότι είναι το ιδανικό σενάριο ώστε να επιβεβαιώσουμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στον Πειραιά αυτή τη στιγμή. Ο Αετός είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα που δεν έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε στο πρωτάθλημα και στα δυο παιχνίδια, είναι μια πάρα πολύ δυνατή ομάδα και νομίζω θα γίνει ένα ανοιχτό παιχνίδι  στο οποίο θα είμαστε εμείς οι τελικοί νικητές.

ΤΣΑΡΑΟΥΣΗΣ
Ο Εθνικός πήρε την πρόκριση και πάει στον  τελικό κυπέλλου με αντίπαλο τον Αετό. Ποιές οι πρώτες σκέψεις σου και πως βλέπεις τον τελικό;
Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι , καταφέραμε να βάλουμε κι εμείς γκολ στο πρώτο ημίχρονο, μετά απλοποιήθηκαν τα πράγματα για μας, ήμασταν διαβασμένοι γι’ αυτό το παιχνίδι, πήγαν όλα καλά, κερδίσαμε 1-3 και τώρα πάμε στον τελικό για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και ελπίζουμε να φέρουμε την κούπα στον Εθνικό.
Ήσουν ο σκόρερ του πρώτου γκολ που έφερε και την ισοφάριση στο πρώτο μέρος. Πως αισθάνεσαι γι’ αυτό;
Είμαι πολύ ικανοποιημένος! Είναι πολύ όμορφο να βάζεις γκολ , πολύ ωραίο συναίσθημα και ήταν σε ένα κρίσιμο σημείο και θέλω να το αφιερώσω στον κόσμο του Εθνικού.
Πως βλέπεις τον τελικό με τον Αετό; Πως κρίνεις τον αντίπαλο;
Γνωρίζουμε την ομάδα, έχουμε παίξει 2 παιχνίδια. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, ένας τελικός οπότε ένα ντέρμπι. Εμείς θέλουμε να ρεφάρουμε τα δυο  Χ που έχουμε φέρει στο Πρωτάθλημα και τώρα να φέρουμε την κούπα στην ομάδα.

ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗΣ
Ο Εθνικός πάει στον τελικό κυπέλλου με το σκορ  του πρώτου αγώνα, με 1-3. Πως αισθάνεσαι;
Είναι ένα ωραίο συναίσθημα. Πιστεύαμε ότι εμείς θα περάσουμε. Ήταν καλό που αντιδράσαμε αφού δεχτήκαμε γκολ και πάμε τώρα στον τελικό και ελπίζουμε να πάρουμε το κύπελλο.
Το γκολ που σημείωσε το Μοσχάτο ήρθε γρήγορα. Αποσυντόνισε την ομάδα;
Φαινόταν ότι λίγο το χάσαμε στην αρχή καθώς το Μοσχάτο μπήκε δυνατά και λογικό ήταν γιατί ήθελαν να σκοράρουν γρήγορα για να μπουν στο παιχνίδι. Ήμασταν έτοιμοι για όλο αυτό, φάγαμε το γκολ βέβαια και το καλό ήταν ότι βάλαμε κι εμείς νωρίς γκολ και έτσι τους βγάλαμε από τον ρυθμό τους και καταφέραμε και το γυρίσαμε.
Σημαντική αυτή η νίκη πρόκρισης αλλά ακόμα πιο σημαντική γιατί καταφέρατε να αποκλείσετε από τον τελικό το Μοσχάτο;
Ναι είναι κάτι που το ήθελε και ο προπονητής και όλη η διοίκηση αλλά και ο πρόεδρος μας οπότε ήταν πολύ σημαντική νίκη. Αν και θα θέλαμε το Μοσχάτο αντίπαλο σε τελικό για να επαναλαμβάναμε το περσινό με κυπελλούχο τον Εθνικό.

ΣΟΥΦΛΑΣ 
Ο Εθνικός στον τελικό με το ίδιο σκορ του πρώτου αγώνα. Σημείωσες μάλιστα το δευτερο γκολ. Ποιά τα συναισθήματα σου;
Είμαστε πολύ χαρούμενοι που περάσαμε στον τελικό κυπέλλου. Καταρχήν  είχαμε πει από την αρχή ότι θέλαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι δεν θέλαμε μόνο να προκριθούμε, τα καταφέραμε και χαιρόμαστε πολύ γι’ αυτό ειδικά έτσι όπως ήταν η εξέλιξη του παιχνιδιού αφού βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και το γυρίσαμε και πάμε τώρα στον τελικό για να το πάρουμε.
Το γκολ που δεχτήκατε γρήγορα σας αποσυντόνισε;
Μπορώ να πω ότι μας αποσυντόνισε γενικά το γεγονός ότι το Μοσχάτο έπαιξε κάπως ανορθόδοξα, χωρίς να θέλω να μειώσω τον αντίπαλο μας, έπαιζε δυνατά, ρίσκαρε πολύ και αναμενόμενα θέλαμε ένα διάστημα για να προσαρμοστούμε σ’ αυτό, φάγαμε το γκολ αλλά πάλι καλά μετά μπορέσαμε και γυρίσαμε το παιχνίδι.
Αντίπαλος σας στον τελικό ο Αετός. Η πρώτη σου σκέψη;
Δεν είχα κάποια ιδιαίτερη προτίμηση, δεν με ενδιέφερε αν θα ήταν ο Αετός ή η Οδηγήτρια στον τελικό. Όποια κι αν ήταν η ομάδα εμείς θα πηγαίναμε  πάρουμε το παιχνίδι και να σηκώσουμε την κούπα. Αυτό θέλουμε και τώρα με αντίπαλο τον Αετό.

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment