Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

"Μία ομάδα μία οικογένεια"

Ήταν μία εκδήλωση πραγματικά πολύ διαφορετική από τις άλλες . Το πρωί της Κυριακής, το Mecca  γέμισε με παιδικά χαμόγελα αισιοδοξίας και περήφανης Εθνικής ψυχής... Εκεί που το νέο αίμα του Εθνικού συνάντησε την πρώτη  ομάδα στην κοπή της βασιλόπιτας για τη νέα χρονιά..Σύνθημα μας το "μία ομάδα μία οικογένεια".


 Το παρών έδωσε ο Πρόεδρος της ομάδας Αλέξης Αγγελόπουλος, όλοι οι προπονητές των Ακαδημιών που κάνουν πραγματικά πολύ σκληρή δουλειά με σκοπό κάποια στιγμή τα ...φυντάνια από τις ακαδημίες να αγωνιστούν με την πρώτη ομάδα, κάτι που πράττουν ήδη οι Γκορόγιας,Μειμάρογλου,Σαλίμπασα,Σαμιώτης,Μπένα,Παυλόπουλος ,Μπουραίμης...

   Το κλού της εκδήλωσης δεν ήταν τίποτα άλλο από την βράβευση του κ Αγγελόπουλου από τους παίκτες των ακαδημιών και συγκεκριμένα από τον πιο νεαρό σε ηλικία παίκτη με την συγκίνηση του Προέδρου να είναι εμφανής..
 Επίσης τιμήθηκαν τα παιδιά των Ακαδημιών που αρίστευσαν στα  μαθήματα τους, αποδεικνύοντας ότι  εκτός από τα γήπεδα τα παιδιά μας "ζωγραφίζουν"  και στο σχολείο...

Ο  τυχερός από το ποδοσφαιρικό τμήμα όσον αφορά στην βασιλόπιτα ήταν ο Σπήλιος που κέρδισε μία "Χρυσή λίρα" ,ενώ οι  "μικροί" τυχεροί ,ένας απο κάθε τμήμα, κέρδισαν από μία φανέλα της ομάδας  που είχε τις υπογραφές όλων των παικτών, αλλά και ένα ασημένιο χειροποιήτο..

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment