Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

"Και τώρα Μοσχάτο"

Η νίκη είτε με 1-0 είτε με 7 είτε με 10-0 σε ένα αγώνα πρωταθλήματος δίνει απλά τρεις βαθμούς. Το θέμα είναι η ομάδα που κερδίζει να παίζει και καλά..Και αυτό είναι κάτι που για 60 λεπτά φάνηκε  στο παιχνίδι με τον ΑΟ Πειραιά..


Αλλο  Μοσχάτο και άλλο ...ΑΟ Πειραιά όμως με τον κόουτς Χατζηαλέξη και τους παίκτες του να στρέφουν το βλέμμα τους στον πρώτο ημιτελικό της Τετάρτης κόντρα στο Μοσχάτο..  "Οφείλω  να πώ ότι σε σχέση με προηγούμενα ματς είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας μας.Για 60 λεπτά ήμασταν πολύ καλοί  και εν συνεχεία ρίξαμε απόδοση για να κρατήσουμε δυνάμεις" ,ήταν τα λόγια του προπονητή μετά το τέλος του αγώνα..
"Είμαστε πρωτοπόροι ,θέλουμε να παραμείνουμε εκεί ωστόσο κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Τώρα υπάρχει το Μοσχάτο και το πρώτο ματς -σε επίπεδο ημιτελικών- γνωρίζουμε ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό.Θέλουμε να κερδίσουμε για να πάρουμε το προβάδισμα της πρόκρισης αλλά και για να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας..Οπως έχω ξαναπεί στόχος είναι το ντάμπλ  και πάνω απο όλα η άνοδος..."..

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment