Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Αυτό που θέλουν....

Σε μία παλιά διαφήμιση του Μίλκο ο  διεθνής μπασκετμπολίστας Γιώργος Μπαλογιάννης έλεγε ,για την ανάγκη της στιγμής,  ότι το συγκεκριμένο γάλα είναι αυτό που "θέλω"...Ε ,κάπως έτσι αντιμετώπισαν και στον Εθνικό το άκουσμα της είδησης ότι  το Μοσχάτο  θα είναι ο αντίπαλος μας στον ένα από τους δύο ημιτελικούς του Κυπέλλου Πειραιά ..


Αυτό ήθελαν και αυτό γούσταραν όλοι στους "Κυανόλευκους"...Σε δύο ματς live and Let die ο νικητής θα πάει Καραισκάκη και θα περιμένει Οδηγήτρια ή Αετό αφήνοντας τον χρόνο να κυλήσει και να περιμένει τα μπαράζ...
 Και να ξεκαθαρίσουμε...Τιμή όλων είναι η προσμονή να παίξουν με μία ομάδα μεγάλη που σέρνει πίσω της μεγάλη ιστορία και κόσμο και αυτός είναι ο Εθνικός..
  Τώρα όμως, είμαστε εδώ και στόχος είναι η άνοδος ,αλλά και το "Κυπελλάκι", όπως συνηθίζει να λέγεται, δεν είναι κακό...Άλλωστε είναι ένας τίτλος  που δεν έχει κατακτηθεί από τον Εθνικό και κάθε τίτλος είναι ευπρόσδεκτος..Τα περσινά ματς ήταν εντυπωσιακά  με τις  ομάδες να μοιράζονται από ένα αποτέλεσμα.. Η ήττα ήρθε στον περσινό τελικό  με τη διαιτησία να παίζει μεγάλο ρόλο και ειδικά ο αξέχαστος Τάντσινας,ενώ στα μπαράζ η ομάδα μας  και την πρώτη αγωνιστική κέρδισε με 3-0  και στη ρεβάνς το σκορ ήταν 2-2..
 Πάμε όμως στο προκείμενο. Τέτοια ματς είναι παιχνίδια αποδείξεων ,χαρακτήρα και πυγμής με τους παίκτες να είναι τρελαμένοι   στο βαθμό που πρέπει για να βγάλουν τον καλύτερο τους εαυτό και να βοηθήσουν την ομάδα τους να πετύχει τον στόχο..Με καθαρό μυαλό και δύναμη είθε να γίνουν δύο δυνατοί  αγώνες και η πρόκριση να είναι "κυανόλευκη"...

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment