Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

Σκέψεις μετά την Καλλιθέα

Έχει ειπωθεί και από το blog και από τους παίκτες και από τον προπονητή  αλλά και όλους όσους βρίσκονται  στην ομάδα ότι και τη φετινή χρονιά αλλά και πέρυσι εμείς είμαστε που κάνουμε τα παιχνίδια εύκολα μέσα στον αγωνιστικό χώρο..


 Για την ποιότητα  και για τη δυναμική της ομάδας λόγος δεν γίνεται..Όλα δουλεύουν ρολόι και όπως πρέπει -σε επαγγελματικά επίπεδα- τη στιγμή που οι μισές ομάδες της Σούπερλίγκα φυτοζωούν  μαζί και πολλές από τη Φούτμπολ Λιγκ και τη Γ Εθνική με τις προσφυγές ,τη γκρίνια και τις αποχωρήσεις παικτών να είναι σε καθημερινή  βάση.
  Ο Εθνικός έχει τη χαρά  και την τύχη να έχει ένα Πρόεδρο -οπαδό  που ζει έντονα την κάθε στιγμή χαράς ή λύπης και που  φροντίζει τα πάντα να λειτουργούν όπως πρέπει με όνειρο, όπως και του κόσμου, να δει την ομάδα του εκεί που ονειρεύονται όλοι...Ο δρόμος είναι μακρύς -δύσκολος με αγκάθια ,τοίχους και ....πολλά φαντάσματα που απειλούν αυτή την πορεία, αλλά όπως τόνισε  και μετά το ματς με τον Ικαρο, ο Αγγελόπουλος θα κάνει ότι πρέπει σε όλα τα επίπεδα. Και όποιος διάβασε τις δηλώσεις του δεν στάθηκε μόνο στην διαιτησία αλλά και  στην απόδοση των παικτών .
 Για τη διαιτησία στην Καλλιθέα, μιλάμε για χειρουργείο με το ...βαμβάκι.. Ένας ρέφερι που δεν απέβαλε παίκτη  του Ικάρου που είχε κίτρινη κάρτα ,που δεν έδωσε πέναλτι αλλά κυρίως έσπασε τα νεύρα της ομάδας που στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε αποφασισμένη να παίξει μπάλα μη αφήνοντας να κυλήσει το ματς με  τους παίκτες του συμπαθέστατου Ικάρου να κάνουν καθυστερήσεις όση ώρα ήθελαν.
  Και κάτι τελευταίο για το τέλος που μπορεί να ξενίσει αλλά οφείλουμε να το γράψουμε.. Το ρόστερ της ομάδας και βέβαια δεν είναι για το τοπικό, ωστόσο όποιος είναι αντίπαλος του Εθνικού κάνει τα πάντα για να τον  κερδίσει ή για να μην  χάσει  και θα χρησιμοποιήσει και θεμιτά και αθέμιτα μέσα για να το πετύχει..Από αυτό το βήμα εμείς δεν πρόκειται να υποτιμήσουμε κανένα αντίπαλο μας και όπως λένε και στο ποδοσφαιρικό τμήμα τα ματσάκια και τους αντιπάλους μας τα κοιτάμε ένα -ένα έχοντας σκοπό κάπου εκεί τον Μάιο να είμαστε εμείς αυτοί που θα πανηγυρίζουμε.  ...Mε την υποτίμηση στον αντίπαλο και τη μύτη ψηλά κανείς δεν πέτυχε  τίποτα....Δουλειά -πίστη -καθαρό μυαλό η συνταγή της επιτυχίας..

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment