Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

"Είμαστε οι καλύτεροι"(Video)

Ο Αγγελος Μειμάρογλου διανύει ουσιαστικά την δεύτερη του παρουσία στην  ομάδα του Εθνικού και φέτος- πιο ώριμος από ποτέ – επέστρεψε από τον δανεισμό του στον Περαμαικό ως δεύτερη λύση πίσω από τον Βουτσινά περιμένοντας την ευκαιρία του.. Στο παιχνίδι με την Καστέλλα  έκανε ντεμπούτο  ως βασικός στο Πρωτάθλημα ,στο Κύπελλο έχει κάνει τις συμμετοχές  του και στο παιχνίδι με το  Πέραμα αν και δεν πιέστηκε ιδιαίτερα έκανε δύο πολύ καλές αποκρούσεις εκ των οποίων η μία ήταν highlight. Δείτε εδώ τις δηλώσεις του ποδοσφαιριστή μας 



O «Μέμα»  μίλησε στο Εθνικός Tv για την ομάδα  και το τι περιμένει φέτος…
«Νιώθω πολύ καλά ..Αγωνιστικά πάμε για άνοδο  και στα αποδυτήρια μέσα είμαστε μία οικογένεια.  Ότι καλύτερο λοιπόν γιατί πιστεύουμε στην άνοδο και την θέλουμε...Αλλωστε, κανείς δεν είναι καλύτερος από εμάς στον Πειραιά και πιστεύω ότι δεν έχουμε αντίπαλο..

Για τις πολλές αλλαγές στο ματς με το Πέραμα

«Είναι αυτό που έχει πει και ο κόουτς και τα παιδιά..Ανα πάσα στιγμή  άπαντες είναι έτοιμοι όταν κληθούν να προσφέρουν να το κάνουν..»

Οσο για το πώς βιώνει την δεύτερη του παρουσία στην ομάδα:
«Πρίν φύγω τον άφησα Δ Εθνική  και ξαφνικά βρεθήκαμε τοπικό ..Εμείς είμαστε ομάδα για τα δύσκολα και όχι  για τα εύκολα  και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε.. Στο Πρωτάθλημα είμαστε πρώτοι  και ελπίζω να παραμείνουμε πρώτοι..Απο κει και πέρα ,υπάρχουν τα μπαράζ για την άνοδο.»


Για  το Κύπελλο Πειραιά

«Το Κύπελλο είναι μονόδρομος και βέβαια από τη στιγμή που θα γίνει στο Καραισκάκη ο τελικός είναι ένας ακόμα λόγος  για να το σηκώσουμε» 

About Ethnikos Piraeus

    Blogger Comment
    Facebook Comment