Aγώνες της ημέρας...


powered by Agones.gr - Stoixima

"Εργαλεία" για... άνοδο

Ο καθένας από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας δίνει κάτι παραπάνω από το 100% προκειμένου  αυτή να πετύχει τους στόχους της και σε κάθε ματς είναι αλήθεια ότι  βγαίνουν παίκτες -κλειδιά  που κάνουν πιο εύκολη τη ζωή του προπονητή..
 Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν οι Τσαραούσης, Σαμιώτης, Πολυχρονίδης ,Παυλάκης...Τέσσερις ποδοσφαιριστές οι οποίοι για διάφορους λόγους δεν ξεκινούσαν στην ενδεκάδα αλλά όταν  χρειάστηκε να μπούν έδειξαν ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση και πάντα έτοιμοι..
 Ο "Τσάρα" έκανε πολύ δουλειά το καλοκαίρι  και  μαζί με τον Σπήλιο  ξεκίνησαν απο την ίδια αφετηρία ..Οταν  ο μικρός  τραυματίστηκε , ο Τσαραούσης άρπαξε την ευκαιρία και δείχνει ότι μπορεί να αποτελέσει την βασική επιλογή για αυτή τη θέση με τον  συναγωνισμό να είναι μεγάλος..
   Ο Πολυχρονίδης είναι αυτό που λέμε η επιτομή του "εργαλείου". Ενας παίκτης που  αν τον δείς και δεν τον ξέρεις έξω απο το γήπεδο θα σου θυμίσει....Σπαρτιάτη και  μέσα στο γήπεδο αν και μικρός το δέμας είναι διάολος. Μπορεί να εξαφανίσει το αντίπαλο δεκάρι σε ρόλο αμυντικού χαφ αλλά και σαν κεντρικός αμυντικός να πάρει κεφαλιά απο 10 πόντους ψηλότερο του...Και δεν είναι μόνο η μαγκιά αλλά και η εξυπνάδα..
   Ο Παυλάκης ενώ ξεκίνησε φουριόζος ο τραυματισμός τον άφησε πίσω.Τον τελευταίο μήνα όμως και επειδή ο  23χρονος είναι σκληρό καρύδι δούλεψε πολύ σκληρά και με την ομάδα και ατομικά και κέρδισε την θέση του στην 11αδα είτε σαν μπακ  αριστερό ,είτε σαν ..χαφ ,είτε σαν κρυφός φορ..
 Τα αθλητικά του προσόντα είναι σπάνια όπως και ο τρόπος που παίζει με αποτέλεσμα να μην μπορεί να τον πιάσει εύκολα ο αντίπαλος αμυντικός..
  Ο Σαμιώτης είναι ένας νέος-παλιός σε μία διαφορετική  ομάδα απο αυτήν που άφησε.. Δούλεψε στη Γλυφάδα ατομικά ,αλλά ήξερε ότι για να παίξει έπρεπε να περιμένει αλλά και να μην σταματάει τη δουλειά.. Κάποια ματς έμεινε εκτός αποστολής, κάποια άλλα δεν έπαιξε ,αλλα οι συγκυρίες τον έφεραν και σε ρόλο κεντρικού αμυντικού αλλά και σε αυτόν  του αμυντικού χαφ...Φέτος μάλιστα έχει και μία ιδιαίτερη έφεση στα γκολ με πιο πρόσφατο το ..."Καρατε Κιντ" γκολ  με το Αμπελάκι..
 Τέσσερα λοιπόν εργαλεία για τον Χατζηαλέξη  που έχει πονοκεφάλους ευχάριστους για την  ενδεκάδα αλλά και  την 18άδα  ,πονοκέφαλοι όμως που του δίνουν εργαλεία τεράστια για την επιτυχία αλλά και αποτελούν  παράδειγμα προς μίμηση στέλνοντας μήνυμα πως με δουλειά-καθαρό μυαλό και επιμονή ο καθείς επιβραβεύεται..
  

About Takeplay

    Blogger Comment
    Facebook Comment